Cigna, Apple, DraftKings, Lyft en meer

laatste update: 05-2023


Voetgangers lopen langs bewegwijzering op het hoofdkantoor van Cigna in Bloomfield, Connecticut.

Michaël Nagel | Bloomberg | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die premarket de grootste stappen zetten:

Cigna — Cigna boekte een winst van 3% in premarket-handel na het overtreffen van de omzet- en winstramingen voor het laatste kwartaal en het verhogen van de jaarprognose. De resultaten van Cigna kregen een boost door lagere medische kosten en sterke groei bij de ziekteverzekeringseenheid.

Warner Bros. Ontdekking — Het mediabedrijf daalde 2,3% in de premarket nadat het een kwartaalverlies rapporteerde, en de gecorrigeerde winst bleef iets achter bij de verwachtingen. De streamingactiviteiten draaiden echter eerdere verliezen om en rapporteerden een kwartaalwinst.

ontwerpkoningen — De aandelen van het bedrijf voor sportweddenschappen stegen met 11,6% in de premarket nadat DraftKings aanzienlijk hoger dan verwachte inkomsten rapporteerde voor het laatste kwartaal en de vooruitzichten voor het volledige jaar verhoogde.

Appel — Apple steeg 2,7% in premarket-handel nadat het de kwartaalcijfers en omzetramingen had overtroffen, met bijzonder positieve resultaten voor zijn vlaggenschip iPhone. Apple boekte echter pas voor de derde keer in het afgelopen decennium zijn tweede achtereenvolgende kwartaal met dalende inkomsten.

Bommel – Bumble rapporteerde hoger dan verwachte kwartaalverkopen, omdat de vraag van gebruikers naar zijn dating-app sterk bleef. Het aandeel steeg 9,1% in premarket-actie.

Holdings boeken — De aandelen van Booking daalden met 3% nadat het reisbureau een kwartaalwinst en omzet rapporteerde die hoger waren dan de schattingen van analisten te midden van een sterke vraag naar reizen, maar de aangepaste inkomsten bleven achter bij de prognoses van analisten. Boekingsaandelen handelden voorafgaand aan het rapport ook in de buurt van all-time highs.

Expedia.nl — Expedia steeg met 5,6% na de kwartaalresultaten, hoewel de reiswebsite-exploitant een groter dan verwacht verlies rapporteerde. Expedia zag zijn hoogste omzet ooit in het eerste kwartaal, naast een stijging van 20% in bruto boekingen.

DoorDash — DoorDash boekte een premarket-winst van 4% na een kleiner dan verwacht verlies voor de voedselbezorgservice, evenals driemaandelijkse inkomsten die de prognoses van analisten overtroffen. DoorDash verhoogde ook zijn verwachtingen voor het hele jaar, aangezien de vraag naar zijn diensten sterk blijft.

Lyft — Lyft-aandelen daalden met 15,4% in de handel buiten kantooruren, omdat de ride-hailing-service een zwakker dan verwachte voorspelling voor het huidige kwartaal uitbracht. De voorraaddaling komt ondanks beter dan verwachte kwartaalresultaten.

Muntbasis — Coinbase boekte beter dan verwachte kwartaalresultaten, wat leidde tot een premarket-rally van 8,1% voor de aandelen van de cryptocurrency-uitwisseling. De winst komt ondanks een waarschuwing van het bedrijf dat de inkomsten uit abonnementen en diensten onder druk zullen komen te staan.

Plaats een reactie