Ciena, GameStop, Rent The Runway en anderen in 2023

laatste update: 02-2023


Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen voor de bel:

Respect (CIEN) – De aandelen van de maker van netwerkapparatuur stegen met 19,1% na een substantiële omzet- en winststijging in het laatste kwartaal. Ciena verdiende voor het laatste kwartaal een gecorrigeerde 61 cent per aandeel, vergeleken met een consensusschatting van 8 cent. Het bedrijf zei ook dat het in 2023 een “buitensporige” omzetgroei ziet.

gerelateerd beleggingsnieuws

Pro Picks: bekijk alle grote aandelenoproepen van woensdag op CNBC
CNBC Pro

GameStop (GME) – GameStop rapporteerde een groter dan verwacht kwartaalverlies en verkopen die niet aan de verwachtingen voldeden. CEO Matt Furlong zei dat het bedrijf de nodige investeringen heeft gedaan en zeer verstandig zal zijn bij toekomstige uitgaven. GameStop bewoog tussen winsten en verliezen in premarket-handel.

Huur de landingsbaan (RENT) – Rent The Runway steeg met 16,9% in de premarket nadat de kwartaalomzet ruim boven de prognoses van Wall Street uitkwam en het modeverhuurbedrijf een optimistische verkoopprognose uitbracht. Het bedrijf zei ook dat het herstructureringsproces vrijwel voltooid was.

Oxford Industries (OXM) – Oxford Industries steeg 2,6% in premarket-handel nadat de maker van de kledingmerken Tommy Bahama en Lily Pulitzer beter dan verwachte kwartaalresultaten rapporteerde en vooruitzichten afkondigde die de voorspellingen van analisten overtroffen.

Unilever (UL) – Unilever overweegt een mogelijke verkoop van $ 3 miljard van zijn Amerikaanse ijsmerken, waaronder Ben & Jerry’s, volgens een rapport van Bloomberg.

Kinderen Morgan (KMI) – Kinder Morgan voorspelt een stijging van de aangepaste inkomsten voor 2023, waarbij de pijpleidingbeheerder een hogere transportvraag naar ruwe olie en andere energieproducten verwacht. De aandelen van Kinder Morgan wonnen 2,1% in premarket-handel.

Kan Gezondheid (CANO) – Cano Health daalde met 5,3% in de premarket nadat Bloomberg meldde dat Daniel Loeb’s Third Point zijn resterende belang in de zorgaanbieder had verkocht vanwege zorgen over de liquiditeit ervan.

Nadrukkelijk (EXPR) – De aandelen van de small-cap kledingretailer stegen aanvankelijk in de premarket nadat het een strategisch partnerschap aankondigde met het wereldwijde merkbeheerbedrijf WHP Global, dat een belang van $ 25 miljoen in Express zal nemen. Afzonderlijk kondigde Express een groter dan verwacht kwartaalverlies en lager dan verwachte inkomsten aan in wat volgens het management een moeilijker kwartaal was dan verwacht. De aandelen stegen met 1,6% in premarket-actie.

Plaats een reactie