Christine Lagarde bezorgd om inflatie | Bitcoins verlaten exchanges | Crypto nieuws vandaag | #876

laatste update: 05-2023


Christine Lagarde heeft zorgen over factoren die opwaartse druk kunnen geven aan de inflatie. Ook blijven bitcoins opgenomen worden vanaf exchanges, inmiddels is een niveau bereikt dat we sinds 2017 niet meer gezien hebbenAbonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:43 Christine Lagarde zorgen over inflatie
02:39 Bitcoins verlaten exchanges
05:03 BRICS landen opzoek naar alternatief voor de dollar
07:25 Bijeenkomst financieel committee Amerika
10:32 Koersanalyse
13:20 Outro
—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

9 gedachten over “Christine Lagarde bezorgd om inflatie | Bitcoins verlaten exchanges | Crypto nieuws vandaag | #876”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Wie kann ich durch den Handel und die Investition in Kryptowährungen Gewinne erzielen?

  3. There has only been an easy way since I decided to trade with caution, determination and patience. All I did was to follow directives of the prodigy with high understanding and great talent in predictions.

  4. It's better off and more profitable to let an experienced professional trader handle your trading investments than doing it yourself which can result to reoccurring losses which is not advisable for any new trader trying to make good profit

  5. Engelse huizen markt zal omvallen en dan de rest ook..domino

  6. Ga zo door! Er is veel veranderd en dat geldt voor alles, maar de waarheid is dat ik niet eens meer om stieren en beren geef omdat TIMOTHY SCOTT TAYLOR me heeft beschermd omdat ik €17 395 per week verdien

  7. Jouw kanaal heeft mijn leven echt veranderd. Ik was een tijdje bezig met het bestuderen en onderzoeken van cryptocurrency-handel en kwam uiteindelijk vast te zitten in de leercurve. Nu kan ik zeggen dat ik mijn begrip van deze hele nieuwe wereld echt aan het verbeteren ben en elke week enorme winsten maak, allemaal dankzij jou, Quinn Flores.

  8. Beetje smaakmakerij. Er gaan dit jaar meer BTC op de exchanges dan eraf. Beetje bronnen delen in de omschrijving kan geen kwaad overigens.

Reacties zijn gesloten.