CHAINLINK ($LINK) PRIJSVERWACHTING & NIEUWS | 6 December in je Agenda? 🤑🤑

laatste update: 03-2023


Chainlink $LINK is een van mijn favoriete altcoins waar ik flink van bij koop in deze periode. Er zit wat tofs aan te komen voor $LINK en de chart ziet er goed uit!

Black Friday Webinar:
ByBit $30.000 trade tegoed + zero fees + $100 dollar gratis trading positie):

Ik waardeer een like & subscribe enorm!

Crypto signalen:
Cryptonite Pro Indicator:

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

Outro music copyright: OCTILARY – CHILL TRAP BEAT | No Copyright Trap
s

30 gedachten over “CHAINLINK ($LINK) PRIJSVERWACHTING & NIEUWS | 6 December in je Agenda? 🤑🤑”

 1. Zou je misschien nog eens iets meer kunnen vertellen over de même coins? Blijf zo doorgaan🔥♥️

 2. Thnx voor deze update weer, Link dus maar ff in de gaten houden voor een long 😊

 3. Toffe video corne zoals altijd weer een duidelijke uitleg. Bedankt

 4. Al ruim een jaar volg ik Corné, onlangs de Cryptonite Cursus aangeschaft. Deze is echt een aanrader, ben enorm enthousiast erover! Ook de dicord en dan de Premium variant bevalt mij enorm positief!

 5. Wederom bedankt…Dank zij jou had ik int verleden al chainlink aangeschaft.. dit komt helemaal goed..

 6. Bedankt voor de update Corne. Altijd waardevolle video´s met steeds een heldere kijk op de crypto wereld.

 7. Top weer Corné. Bedankt! je bent de dagelijkse cryptovitamine voor me.

 8. Het verhandelen van cryptocurrencies is het beste wat me ooit is overkomen, het werkt echt, het is zo pijnlijk dat ik het niet op tijd kreeg. Dank u ook mevrouw Sophia, zonder uw hulp was ik niet ver gekomen.

 9. Thnx voor de video. Volgende keer kijk ik eerder zodat ik een mooie trade mee kan pakken. Nu ben ik helaas te laat 😅

 10. absoluut gelijk dat chainlink een van de grote projecten is met een grote toekomst .
  maar om nu te zeggen dat chainlink een sterke chart heeft ben ik het niet meen eens niemand weet wat het staking van chainlink metde prijs zal doen er is een grote kans dat deze de prijs omhoog duwt maar er zijn nog hele grote stappen te nemen we hebben monthly en weekly opens monthly 7.86 4.58weekly 9.90 en 5.74 dus eigelijk een grote rangebound till we break dus vele grote en mooie trades maar en ik geloof helemaal niet dat we een voledige bodem bereikt hebben als we in een wyckoff accumulatie zitten moeten we nog een lange weg afgaan met veel ups en downs maar die bodem moeten we nog maken geloof ik zelf .

 11. Het was al even stil rond dit project hoop dat dit in de toekomst weer een topper gaat worden. Thanks voor de info

 12. Hé corne, thanks voor het duidelijk uitleggen van alle ins en outs over de crypto wereld. Ben pas net begonnen in crypto en mede dankzij jouw video's is het steeds beter te begrijpen hoe alles werkt. Ga zo door 👊

Reacties zijn gesloten.