Celsius stelt schikking voor | Hoofdrol voor bitcoin in rapport Biden | Crypto nieuws vandaag | #844 in 2023

laatste update: 11-2023


Celsius komt met een schikkingvoorstel voor haar schuldeisers, en Joe Biden spreekt uitgebreid over bitcoin. Maar is dit positief?… Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:27 Hoofdrol voor bitcoin in economisch rapport Biden
04:42 MicroStrategy weer bijna quitte bij huidige bitcoin koers
08:08 Celsius stelt schikking voor aan schuldeisers
10:48 Cijfers miner Bitfarms: verlies over Q4 2022
14:21 Janet Yellen: óók kleinere banken krijgen steun wanneer nodig
17:00 Koerrrsen koerrrsen!
20:32 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

6 gedachten over “Celsius stelt schikking voor | Hoofdrol voor bitcoin in rapport Biden | Crypto nieuws vandaag | #844 in 2023”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Creepy Biden heeft niets te vinden. Ze willen controle, dat is waar het om gaat.

  3. Celsius settlement van 72,5 % is enkel voor custody accounts en helaas niet voor de meeste

  4. Misschien voor de duidelijkheid even melden dat alleen mensen in de VS de mogelijkheid hadden op een custody account, dus in Nederland krijg je je geld helaas niet terug.

  5. Moeten we een claim indienen als de opgegeven hoeveelheid crypto klopt?

Reacties zijn gesloten.