Celsius komt 2,8 miljard tekort | Miners verkochten 60% minder in juli | BTC nieuws vandaag | #704 in 2022

laatste update: 10-2022


Celsius zit diep in de problemen nu het 2,8 miljard dollar tekort komt. Daarnaast verkochten bitcoin miners 60% minder bitcoin in juli. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:52 Celsius komt 2,8 miljard USD tekort
05:09 Revolut krijgt als eerste bank crypto licentie
08:00 Miningsector herstelt weer
10:44 EU wil nóg meer toezicht op crypto
13:47 Do Kwon laat weer van zich horen
15:39 Koerrrsen koerrrsen!
18:52 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

6 gedachten over “Celsius komt 2,8 miljard tekort | Miners verkochten 60% minder in juli | BTC nieuws vandaag | #704 in 2022”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Wij hebben 0,25 Btc en 1 Eth bij Celsius. Hopelijk komt het goed.

  3. Informatief zoals altijd.. Bedankt weer Axel.. ik blijf nog even voorzichtig 😉

Reacties zijn gesloten.