Carnaval, geavanceerde auto-onderdelen en meer

laatste update: 12-2022


In een luchtfoto ligt het cruiseschip Carnival Miracle van Carnival Cruise Lines op 30 september 2022 aangemeerd bij Pier 27 in San Francisco, Californië.

Justin Sullivan | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen na de bel:

Carnaval — Aandelen van de cruisemaatschappij kelderden met meer dan 13% in uitgebreide handel nadat het bedrijf plannen had aangekondigd om meer schulden aan te gaan. Carnival heeft een onderhandse aanbieding aangekondigd van $ 1 miljard aan converteerbare senior notes met vervaldatum in 2027. Aandelen van rivaliserende cruise-exploitanten Koninklijk Caribisch gebied en Noorse cruiselijn daalde respectievelijk ongeveer 2% en 3,3% op het nieuws.

Geavanceerde auto-onderdelen — Aandelen van de leverancier van auto-onderdelen daalden met 9,9% nadat het bedrijf de schattingen van de winst per aandeel van Wall Street niet had gehaald en zijn aangepaste winst per aandeel voor het jaar had verlaagd. De omzet daalde in lijn met de verwachtingen van analisten.

Salie therapieën — Sage Therapeutics-aandelen voegden bijna 8% toe aan uitgebreide handel op nieuws dat CEO Barry Greene zijn belang in het biofarmaceutische bedrijf verhoogde, volgens documenten van de SEC.

Ginkgo Bioworks – Het aandeel – gecreëerd tijdens de SPAC-boom – daalde met 6,4% in verlengde handel nadat Gingko een gewone aandelenaanbieding van $ 100 miljoen aankondigde.

Plaats een reactie