Carnaval Festival – Efteling Onride 2019


Taa tata Taa tata Tatataโ€ฆ Maak samen met Jokie en Jet een reis rond de wereld in Carnaval Festival. In deze vrolijke attractie laten verschillende bewoners je hun land zien. Bewonder hun klederdracht en bekijk hoe ze muziek maken in China, Frankrijk, Engeland, Alaska, Mexicoโ€ฆ De hele wereld viert feest. Dus zet die rode feestneus maar op!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en mis geen enkele Efteling video:

Kijk ook op of op en blijf op de hoogte van alles uit de wondere wereld van de Efteling.

30 gedachten over “Carnaval Festival – Efteling Onride 2019”

  1. ze zouden het racistischer moeten maken. Ik heb het over nazi's, slavenhouders, slaven, dier-menselijke stereotypen, politiegeweld, gebroken arme gezinnen met gewelddadige ouders, verwende rijke families die vreselijke dingen doen, 9/11, Amerikaans imperialisme, blackface, antisemitische stereotypen en zelfs gewelddadige dingen uit de geschiedenis, marteling, genocide, kannibalen. En hypersexualiseer alles. Objectiveer alle vrouwen. En alle mannen. Exotische liefdesbelangen die pronken met hun geslachtsdelen. Dan: maak er 18+ van

  2. Ik gebruik dit liedje om de bouwvakkers bij mijn buren zover te krijgen dat ze hun muziek zachter zetten. Ik hou er niet van om Hazes door mijn strot geduwd te krijgen om half acht 's ochtends.

  3. ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฟ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฝ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ

Reacties zijn gesloten.