CARDANO, SOLANA & AVALANCHE GEEN TOEKOMST? | ALLE $ADA $SOL & $AVAX VERKOPEN? | ETH SUPERIEUR? ⚠️⚠️

laatste update: 03-2023


CARDANO, SOLANA & AVALANCHE GEEN TOEKOMST? | ALLE $ADA $SOL & $AVAX VERKOPEN? | ETH SUPERIEUR? ⚠️⚠️

👉 Benieuwd naar mijn top 5 cryptocurrencies van 2023?! Download mijn GRATIS onderzoek via deze link:

👉 ByBit $30.000 trade tegoed:
👉 Gratis crypto training:
👉Crypto signalen:
👉Cryptonite Pro Indicator:

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

Outro music copyright: OCTILARY – CHILL TRAP BEAT | No Copyright Trap

#solana #cardano #avalanche

30 gedachten over “CARDANO, SOLANA & AVALANCHE GEEN TOEKOMST? | ALLE $ADA $SOL & $AVAX VERKOPEN? | ETH SUPERIEUR? ⚠️⚠️”

 1. Of zwart maken omdat ze bang zijn of een hopeloze poging om de prijs omlaag te drukken, ik koop nog een zakje in van ADA en SOL😆

 2. Onzin lees het na dat Poly juist aandeel aan het verliezen is.

 3. Ach, zei CEO (+ founder) van QNT niet dat het bestaansrecht van L2 zal verdwijnen op termijn? Nobody knows, dus enkel ruis wat mij betreft.

 4. De co-founder preekt voor zijn eigen parochie. De toekomst zal zijn ongelijk uitwijzen.

 5. Zwartmakerij, de toekomst zal het leren. Ik denk dat het afgezien van SOL prima naast elkaar kan bestaan.

 6. De evolutie van de mensheid is elkaar afkraken en denken dat je beter bent dan de rest.

 7. Ze zeggen allemaal zoveel!
  Niemand die het weet!
  Allemaal speculaties op niks af.

 8. Ik geloof in Ada en denk zeker dat het een goede investering is.

 9. Dominante technologieën zullen altijd gechallenged worden en dat gaat ook succesvol worden; wet van de remmende voorsprong en omdat mensen naar alternatieven zoeken als iets te groot wordt

 10. Ik denk dat er best ruimte is voor meerdere layer one's. Wellicht zijn er snellere, goedkopere of met grotere schaalbaarheid te vinden. Dat iemand die direct voordeel heeft van Ethereum zoiets zegt is niet gek natuurlijk.

 11. Dat de gene van FTX ook.. Nu maar is kijken naar zijn saldo : 0 Euro . Zegt iedereen i.v.m. concurrentie. T ene bedrijf wilt zich onderscheiden. Ondertussen.. Komt t allemaal op t zelfde neer. ADA en de andere hebben toekomst. Bang maken doen ze: bewijzen 0.0%

 12. Haha de ceo van een andere coin maakt concurrentie zwart. Zo kan ik het ook……

  Jumbo zegt dat Albert Heijn kut is.

 13. Is het niet zo dat heel veel tokens op ERC 20 worden ontwikkeld? Ik schaal ETH op .

 14. Alles word op eth gebouwd, maar alleen een eth netwerk is te langzaam voor de toekomst, dus naast de basis lijn eth ( first ) maar daarnaast zal snelheid, paralellen systemen gedraaid worden.

  Btc is een dino 🦖 traag en lig, maar heeft verzamel waarden.

 15. Ik moet mijn dank uitspreken voor het verbluffende en overtuigende resultaat. Gezien het onvoorspelbare karakter van de markt, denk ik dat er meer aandacht moet worden besteed aan daghandel. Met behulp van het signaal en de grafieken van Mac Gavin kon ik een winst maken van meer dan 9 BTC met slechts 3 BTC. Hij is andere analisten zeker een stap voor en zijn team is in de loop der jaren een van de beste geworden⬅⬅

 16. Wat denk je over al de reguleringen in the USA door de sec? Als ethereum wordt bestempeld als een security, zal dit ook in Europa verbannen worden?

 17. Corne ik vrees idd dat Solana zal wegzakken. Het project is zwak en de vele panned doen er niet goed aan MAAR ADA daar verwacht ik nog heel veel. Super veel projecten rond , en is sterke coin die ZEKER kan uitgroeien naast ethereum

 18. Er zullen zeker projecten mislukken, maar ik denk dat er toch minimaal 2 naast elkaar blijven bestaan. Ik zie het meer als Android en ios. Er zullen altijd groepen zijn die het ene aanhangen en het andere niet.

 19. Ada is zeker een sterke coin dus blijf ik er nog even bij

 20. Een advies aan een ieder laat je niet gek maken iedereen kan van alles roepen je kunt ook roepen er is geen toekomst voor de dollar en de euro is misschien wel dichter bij de waarheid dan dat Cardano gaat verdwijnen 😅

 21. Hi Corné, ik volg trouw al je video's en waardeer je zeer. Ik heb echter een andere vraag. Ik kwam net een artikel tegen over BANXA dat dat de nieuwe PAYPAL in de cryptowereld gaat zijn. Wat is jouw mening daarover?

 22. co-founder van Polygon die andere projecten zwart maakt….ach moeten we dat serieus nemen?
  Zet die gast 1 op 1 tegen Charles Hoskinson dan druipt meneer met de staart tussen de benen af.

 23. Pure onzin volgens mij. Wat wel belangrijk is is de hoe het bridgen gaat in de toekomst tussen de verschillende chains. Goeie interactie hiertussen is toch wel key. Plus…deze commentaar is puur concurrentieële praatjes.

 24. Wat is de beste manier om geld te verdienen met cryptohandel.

Reacties zijn gesloten.