CARDANO NAAR $1 of $0.40 ? – LANCERING LENING PROTOCOL in 2022

laatste update: 08-2022


Cardano update, crypto nieuws, Cardano nieuws en mijn prijstargets.

Instagram: Gewoon Crypto

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf €1000,- korting op je transacties:
Registreer hier:

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

6 gedachten over “CARDANO NAAR $1 of $0.40 ? – LANCERING LENING PROTOCOL in 2022”

  1. Goedemorgen. Je ben er weer vroeg bij 😀 het zal allemaal wel.weer goed komen.. geduld moeten we hebben. De schrik moeten we even verwerken.

  2. <geweldige post Zeer gedetailleerde en precieze video die je hebt geplaatst, ik hou van je inhoud, het is grappig hoe sommige mensen daar nog steeds niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven hervormen. Het is moeilijk voor iemand die er tegenwoordig tegenin gaat, hoewel ik vanuit het perspectief van een handelaar denk dat we echt meer experts op het gebied nodig hebben om nieuwkomers / investeerders op de hoogte te houden van hoe de gemeenschap werkt, de laatste tijd fluctueert de prijs van BTC, wat betekent dat de markt momenteel open is en je niet kunt zien of het gaat om bearish of bullish te zijn, deze onzekerheid duwt de meeste handelaren weg en dwingt investeerders om vast te houden. manieren om altijd meer munten te verhogen en in te slaan, moeten ons uiteindelijke doel zijn en daarmee winst maken, het hangt allemaal af van het patroon waarmee u handelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik ben begonnen met 2 BTC en heb in slechts 4 weken meer dan 4,5 BTC verzameld, met de juiste handelsstrategie die mij is gegeven door een deskundige handelaar, de heer Ben.. Zijn methoden zijn eersteklas en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken op T e l e g r a m [ BenGerhard] en op WhatsApp [+17034249698]…..

Reacties zijn gesloten.