Cardano -analyse: Ada Koers Storm eindigde mogelijk snel de grond

laatste update: 12-2022


# #Cardanoanalyse #Ada #KoersStorm

Crypto Insiders -leden ontvangen nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies in onze Discord -omgeving. In dit artikel delen we een recente analyse van Cardano . Als u nog geen lid bent of als u nog vragen heeft na het lezen van dit artikel, bekijk dan onze premium -informatiepagina.

Laatste Cardano -nieuws

Technische analyse ADA KOERS

Volgens de analisten van Crypto Insiders lijkt een bodem voor de Cardano -cursus steeds dichterbij te komen. Hoewel de analisten eerst een aanzienlijke val verwachten, lijkt er een goede kans te zijn dat ADA dan een trendoom kan maken. Leg uit dat zijn als volgt:

“Ada lijkt een golf te moeten afgaan om een ​​groter 12345 Elliott -golfpatroon te voltooien. Dit zorgt er ook voor dat we een corrigerend WXY -patroon hebben voltooid. Met deze kennis kunnen we een ondersteuningszone schatten rond 161,8% Fibonacci, of de zone van ongeveer $ 0,24 en $ 0,26. Naar onze mening zal deze zone als een springplank fungeren en de race aanzienlijk hoger optillen. In wat voor soort patroon zal deze stijging plaatsvinden, is nog te vroeg om te zeggen. De analisten zullen leden informeren in de premium omgeving van ontwikkelingen met betrekking tot ADA. ”

Cardano kopen of verkopen?

Overweegt u ADA te kopen of verkopen? Bent u op zoek naar hulp bij het acteren in crypto? Dan willen we u doorverwijzen naar onze Premium -ledengroep. Hier ontvangen leden de eerste de nieuwste technische analyses van een grote selectie crypto.

Je krijgt ook toegang tot exclusieve crypto -projecten, prijsvideo’s, handelsplannen en vraagt ​​me alles -sessies met onze analisten. In onze onenigheid kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven. Word lid en probeer een premium lidmaatschap gedurende 30 dagen gratis.

Disclaimer: beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financiële adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het nemen van financiële beslissingen. De informatie en tips op deze website zijn gebaseerd op de eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.