CARDANO (ADA) UPGRADE: Mis de volgende grote stijging van Cardano NIET! [ADA Prijsverwachting] in 2022

laatste update: 06-2022


βœ… Allereerst bedank voor je interesse in mij en mijn kanaal!

Als je het een toffe video vond dan waardeer ik een like heel erg, het algoritme van YouTube laat mijn video’s dan wat vaker aan mensen zien πŸ˜‰

βœ… Graag door leren? Ik heb wat toffe (gratis) dingen voor je:

🎁 Gratis Crypto Beginnersgids:
🎁 Gratis 5 Crypto Gems video:
🎁 Geheime NFT Gems video:

πŸ”₯ Mijn Instagram:

βœ… Seedify info:
Launchpad:
Seedify Global Chat:
Seedify Global Announcement:

β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
βœ… Beste exchanges & beveiliging:

πŸ“ˆ FTX (exchange):
πŸ“ˆ Bitvavo (broker):

πŸ”’ Ledger Nano S/X:
πŸ”’ Bescherm jouw keyphrases:

β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
βœ… Nog niet geabonneerd?

Ik zal je even vertellen waarom je dat zou moeten overwegen! :-p

Ik neem je hier mee in alle ontwikkelingen in Web3.

Cryptocurrency, investeren, traden, NFT’s en nieuws.

Kortom als je dit tof en interessant vindt, dan ben je hier op de juiste plek!

Probeer het abonneren een keertje; het is gratis en het bevalt je ongetwijfeld πŸ˜‰

#cardano #ada #prijsverwachting

30 gedachten over “CARDANO (ADA) UPGRADE: Mis de volgende grote stijging van Cardano NIET! [ADA Prijsverwachting] in 2022”

 1. Hey topper, dank voor het kijken van de video!

  Je helpt mij enorm door de video even te liken πŸ˜‰ πŸ‘πŸ½

  Als bedankje heb ik daarom een aantal toffe gratis items voor je: https://cornemarchand.nl/gratis/ βœ…

  Met dikke kortingen en bonussen bij exchanges starten?

  πŸ’₯ Voor Bitvavo: https://cornemarchand.nl/bitvavo (€1.000 gratis handelen) πŸ’₯

  πŸ’₯ Voor FTX: https://cornemarchand.nl/ftx (Levenslang 5% transactiekorting) πŸ’₯

  Tot de volgende!

 2. Weet niet hoe anderen erover denken, maar ik ben niet zo van die overdreven Banners die je gebruikt om je video te posten. (heb je niet nodig lijkt me) Er is veel shit op youtube en het is gewoon moeilijk om de juiste kanalen te vinden die er echt verstand van hebben en je de juiste info kunnen verstrekken waar je wat aan hebt.

 3. Ik denk ( maar wie ben ik πŸ™‚ ) dat cardano in 2024 – 2025 hoog zal scoren . Cardano is degelijke maar vooral een trage groeier . Momenteel is sol de β€˜ betere β€˜ . Eth heeft in de geschiedenis een moment gehad dat het bijna 90% down was , en kijk waar eth nu staat . Cardano is momenteel nog echt goedkoop !

 4. Ada is een must have coin in je wallet, traag maar gestaag, een goede coin om mee te traden als je goed risk management en TA doetπŸš€πŸš€πŸš€

 5. Zou je in je beschrijving bovenaan een tijdlink kunnen plaatsen zodat we niet steeds je standaard riedeltje hoeven aanhoren? Ik weet inmiddels wel wat je graag wilt dat we je abonneren en volgen op insta zonder streepjes en dubbele letters etc. Zou mij een groot plezier doenπŸ˜‹

 6. yo corne, waar heb je dat ding gekocht die rechts van jou staat in de video. die de koersen laat zien met bewegende rode letters

 7. He Corne! Alvast gefeliciteerd! Toffe video weer. Nog in aanvulling op je video heeft Cardano aangekondigd in oktober met nog zo een grote update te komen en heeft Charles gezegd dat rond de jaarwisseling er enorm nieuws gaat komen voor Cardano. Waarschijnlijk willen ze zo het momentum vasthouden.

  Blijf doorgaan met wat je doet en maak er een feest van morgen!

  Gr.

 8. Wel goed nieuws over Cardano inderdaad en een goeie uitleg ook weer. Alvast een gelukkige verjaardag voor morgen!

 9. Briljante analyse van de verschillende dingen om op te letten op de verschillende tijdframes. De EU vergeet dat als de inflatie stijgt, hun burgers daar niet voor zullen staan ​​(mensen klagen al over hoge gasprijzen en hoge prijzen voor levensmiddelen, laat staan ​​over een paar jaar). Ik zal voorlopig altijd voorstellen om met professionals te handelen. Kevin Townsend zou anders en uniek zijn, ik heb al ongeveer 8b tc gemaakt met een start-up van 2b tc, het enige wat ik deed was zijn dagelijkse signalen kopiΓ«ren, ik ben klaar met hartzeer hodling en handel mezelf..

 10. Cardano, is het enige project waar ik heel veel prijsstijging verwacht op de lange termijn, over 5 jaar sla jezelf voor de kop waarom je geen Cardano heb gekocht toen de koers superlaag stond. Natuurlijk zullen er altijd hypecoins zijn die snel in prijs stijgen zoals nu met die apecoin maar daar je geld investeren om in te beleggen voor de lange termijn is geen strategische slimme zet. Cardano is een 3e generatie blockchain technologie met een groeiende ecosysteem en waar heel veel wetenschappers aan werken om een veilig netwerk te bouwen voor goedkope transacties, deffi, Nft's en noem het maar op. Cardano is geen crypto voor mensen die geen geduld hebben en hopen op snelle winstmarges maar uiteindelijk zal Cardano uitgroeien tot een reus waar uiteindelijk niemand om heen kan. Cardano bouwt aan de toekomst waar veiligheid, duurzaamheid en schaalbaarheid van het digitaal decentraal netwerk op de eerste plaats staan. Cardano zal voor een nieuwe digitale revolutie zorgen in de cryptospace daar ben ik absoluut bullish over en daarom probeer ik zo veel mogelijk bij te kopen wanneer het nog financieel kan. (met geld dat ik kan missen)

 11. Cardano zal niet veel prijs actie laten zien met de huidige situatie in de wereld. en als dat alles voorbij is denk ik dat iedereen de update al vergeten is.

 12. Hi Corne, Waarom horen we elke keer dat Cardano gaat stijgen, maar toch blijft dalen? Wat doet ADA fout, om zo laag te blijven, en zoiets als Apecoin stijgt harder. Als ADA zo goed is, waarom blijft het zo achter. zeer jammer, voor zo een mooi project.

Reacties zijn gesloten.