Cardano (ADA) Update || Prijsverwachting || Nieuws || Technische Analyse || Nu Cardano Kopen?🔥 in 2022

laatste update: 08-2022


Cardano staat bij veel van jullie hoog in het favorietenlijstje. Voor mij reden genoeg om hier regelmatig een nieuwe video over te maken. In de ADA video van vandaag bespreken we het nieuwe Cardano nieuws, mijn prijsverwachting en kijken we of het slim is om cardano te kopen of niet.

Ik waardeer een like & subscribe enorm!

Gratis crypto & nft trainingen/gidsen:
ByBit #1 exchange ($4050 trade tegoed + airdrops):

Wat we bespreken:

00:00 – 01:15 Intro
01:15 – 02:00 Coinmarketcap
02:00 – 02:27 Gratis Crypto Producten
02:27 – 06:10 Technische Analyse Cardano
06:10 – 06:59 Cardano Nieuws
06:59 – 08:59 Cardano Kopen of Niet?

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

#cardano #prijsverwachting #nieuws

30 gedachten over “Cardano (ADA) Update || Prijsverwachting || Nieuws || Technische Analyse || Nu Cardano Kopen?🔥 in 2022”

 1. Thanks voor de video weer…. Deze “dip” van crypto ken ik niet… dus ik ben altijd heel blij met je video’s 👍

 2. Is zelfs sprake dat als de market cap hoger geraakt.. cardano ethereum kan flippen in de toekomst 👌😁

 3. Dank je wel weer voor de video. Sinds de bearmarket koop ik elke week wat BTC, ETH en ADA bij. De gemiddelde aankoopprijs is al lekker aan het zakken. zn bearmarket is af en toe helemaal niet slecht om in te kopen. Nu veel geluld hebben en later cashen.

 4. <Als er in 2022 geen nieuwe cryptocurrency-highs zijn, denk ik dat dit een geweldige kans is om te accumuleren. DCA, stack sats, denk op lange termijn. en vooral, ontspan en handel! De beweging op de grafiek is voornamelijk te wijten aan het feit dat market makers liquiditeit aanvallen en veroveren. Wanneer de prijs daalt, bouwen ze een longpositie op en wanneer de prijs stijgt, bouwen de marktmakers hun shortposities op. Dit heeft weinig te maken met bullish sentiment. Het heeft te maken met hefboomposities en welke liquiditeitsgebieden worden geëxploiteerd, geliquideerd, opgesloten, enz. 99,9% van de kopers heeft niet de financiële middelen om de prijs daadwerkelijk te verplaatsen. Het is de market maker die alles controleert. Je zou miljarden dollars bij BTC kunnen hebben en als market makers het willen verzenden om die kooporders vast te leggen, zullen ze dat doen. Op dit punt is het een punt waarop we moeten stoppen met het hamsteren van onze crypto-activa zoals in een film en ze moeten zien dalen, die mentaliteit veranderen en beginnen met het verhandelen van uw crypto-activa. Ook al was ik een hodler, ik bedank Matias Thompson dat hij me heeft geholpen deze mentaliteit te veranderen van alleen zijn in plaats van handelen. Met de manier waarop de markt nu gaat, maak ik nog steeds meer winst dan ooit omdat ik handel terwijl hodlers hier en daar klagen over hoe de markt elke dag daalt omdat ze verliezen. Met Matias Thompson's nauwkeurige handelssignaal en inzichten die tot nu toe in mijn transacties zijn gekopieerd, kon ik die dag handelen en in het begin meer dan 12,6 Bct als dividend vergaarden met ongeveer 2,5 BTC. Communiceer met de heer Matias Thompson op Telegram {@Matiasthompsoncrypto} over hoe u kunt handelen en winstgevend kunt blijven met uw handelsstrategie.

 5. Alles wat hard stijgt gaat ook weer keihard omlaag
  We hebben het kunnen zien met
  Terra Luna
  Cardano maakt kleine stappen
  En ik geloof 100% erin dat cardano de toekomst is
  Als je snel kast wil worden dan kan je anabolen gebruiken dan word je snel kast maar als je het niet meer gebruikt dan word je weer dun
  Maar als je door blijft trainen zonder anabolen te gebruiken dan duurt het wel iets langer maar dan heb je straks een mooie resultaat
  voor crypto is het precies hetzelfde als een coin snel omhoog gaat dan gaat die ook net zo hard weer naar beneden

 6. Dag Corné, SENSI gaat eindelijk z'n smartyield (vroeger smartstake) lanceren. Ze starten nu de Beta testfase op. Misschien is het leuk om hier terug een video over te maken.

 7. mooie video, wat is de beste manier om te beginnen met beleggen in cryptocurrency en goede winst te maken, ik doe mijn persoonlijke onderzoek nu al een tijdje en weet nog steeds niet hoe ik moet beginnen.

Reacties zijn gesloten.