CARDANO (ADA) UPDATE JULI 2021! Bijpraten, smart contracts en koersdoel eind 2021 [bullish]

laatste update: 09-2023


In deze Cardano (ADA) update in juli 2021 is het hoog tijd voor een update over ADA. Hoe zit het met de voorspellingen uit maart 2021? En wat is op basis van waar we nu staan een eventueel aangepast koersdoel voor eind 2021? Bekijk het in deze update!

00:00 Terugkijken en in het hier en nu
04:03 Smart contracts
06:10 Vooruitkijkend
09:26 Last but not least

Ontvang tot $200 aan Bitcoin als je op Bybit een account aanmaakt:

Ontvang tot $250 aan Bitcoin cadeau bij BlockFi (hoge rente op jouw Crypto) via onderstaande link:

Ontvang $40 aan Bitcoin cadeau bij Celsius bij aanmaken account en als je minimaal $400 aan Crypto naar jouw geregistreerde account stuurt via onderstaande link (hoge rente op Crypto):

Koop je favoriete Crypto op één van onderstaande (mijn favoriete) Exchanges:
Bitvavo: (geen transactiekosten over eerste €1.000 aan kosten)
Binance:
Coinbase: krijg €8 aan Bitcoin cadeau als je op Coinbase minimaal € 85 aan Crypto naar keuze koopt.

Koop je eigen Ledger Nano X hier: shop.ledger.com/pages/ledger-nano-x?r=a479c4924da9

25 gedachten over “CARDANO (ADA) UPDATE JULI 2021! Bijpraten, smart contracts en koersdoel eind 2021 [bullish]”

 1. Ontvang tot $200 aan Bitcoin als je op Bybit een account aanmaakt:
  https://partner.bybit.com/b/eenrijkerleven
  Ontvang tot $250 aan Bitcoin cadeau bij BlockFi (hoge rente op jouw Crypto) via onderstaande link:
  https://blockfi.com/eenrijkerleven
  Ontvang $40 aan Bitcoin cadeau bij Celsius bij aanmaken account en als je minimaal $400 aan Crypto naar jouw geregistreerde account stuurt via onderstaande link (hoge rente op Crypto):
  https://celsiusnetwork.app.link/146467f1cb

  Koop je favoriete Crypto op één van onderstaande (mijn favoriete) Exchanges:
  Bitvavo: https://bitvavo.com/?a=A3695D5BD4 (geen transactiekosten over eerste €1.000 aan kosten)
  Binance: https://www.binance.com/en/register?ref=GK3EAY0L
  Coinbase: https://www.coinbase.com/join/van%20ku_8 krijg €8 aan Bitcoin cadeau als je op Coinbase minimaal € 85 aan Crypto naar keuze koopt.

  Koop je eigen Ledger Nano X hier: shop.ledger.com/pages/ledger-nano-x?r=a479c4924da9

 2. Bedankt weer voor het maken van een video van mijn favoriet ADA 💪

 3. Thanks voor je aanvulling op je andere cardano-stuk. Blijf de info actueel bewerken… Ik vind je uitzendingen heerlijk om te volgen.
  Thanks 👍

 4. Jij bent echt een strijder man. Thanks voor de video's. Super duidelijk en makkelijk te volgen voor de mensen met minder crypto kennis.

 5. Sublieme video. Interessanter dan de finale van het EK voetbal! Dank je, Rogier.

 6. Bedankt Rogier. Ik denk dat we zeker weer de 2 euro gaan aantikken rond de kalkoen. ( blijft een zalige uitspraak ). 4 Euro mag ook natuurlijk 🙂. Alles zal van bitcoin afhangen. Update vechain, zou ik ook wel heel fijn vinden. Die zetten ook hele leuke stappen, in de goede richten.

 7. Hee, mijn bericht is verwijderd. Dat is jammer, want het stond vol bruikbare info over staken en ADA.

  Nog een keer dan:
  Door je ADA’s te delegeren aan een pool werk je mee aan het systeem zonder dat je je ADA’s uit handen geeft. Dat is wel het geval als je staked bij een Exchange of een broker. Immers not your key not your coins. Een Exchange of een broker kan gehacked worden of ze gaan er zelf met de buit vandoor. Daar zijn recent voorbeelden van, ook in Nederland. Je ADA’s moet je op een Yoroi of Daedalus wallet zetten. Vanuit deze wallets kun je je ADA’s delegeren aan een pool. Welke pool nu het beste bij je past hangt af van wat je wilt. Ik delegeer mijn ADA’s aan een maatschappelijk betrokken pool. Ik heb niet de maximale winst, maar draag een beetje bij aan het bestrijden van armoede op de wereld terwijl ik er zelf ook beter van wordt. Da’s een win/win situatie. De pooltool geeft een overzicht van de verschillende pools. Welke je nu moet kiezen hangt af van hoe groot een pool is en wat de kosten zijn die een pool moet afdragen. Ook hangt het af van het aantal blocks welke een pool op moet lossen (ik hoop dat ik het goed zeg zo). Een pool krijgt daar rewards voor. Daar gaan kosten vanaf en wat er overblijft wordt verdeeld onder de deelnemers. Op YouTube staan verschillende filmpjes over het kiezen van de juiste pool.

  O ja, het is ook mogelijk om je ADA’s op een hard wallet te zetten en ze toch te delegeren aan een pool. Dit is de meest veilige methode natuurlijk. Hoe dit precies moet weet ik nog niet.
  Dit is een korte samenvatting van mijn eerdere post die zonder pardon werd verwijderd.

 8. Wanneer bitcoin omhoog gaat vliegt ada mee wanneer bitcoin zakt zakt ook ada simple as that

 9. Thanks Rogier! Een interessante update. HODL is wat ik absoluut doe. Ik blijf sws vertrouwen houden ADA. 🍀

 10. Hallo 👋 Rogier, dat was een verrassing 🎁 een update van ADA.
  Je geeft alles duidelijk weer: dat je ADA kunt bijkopen in deze positie.
  Trouwens duidelijk dat je aangeeft dat deze trend zich doorzet tot Aug / Sept
  Je bent toch diegene die dat durft te zeggen met een ☔️🌤🌧.
  Rogier bedankt enne een fijne voetbal ⚽️ avond 🍺, ik ga voor Engeland 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

 11. Ik vind die max supply van 45 miljard zo veel, is nu 32 maar groeit naar 45..Ether zo'n 115 miljoen…stel dat ada marketcap is die van ETH, dan zou ADA nu zo'n 5,50 moeten zijn, dat is 4 keer.
  Bij 10$ zou de marketcap 500 miljard zijn, bijna net zo veel als btc nu.

 12. Las laatst dat als de VS een CBDC gaan uitgeven dit waarschijnlijk via de Algorand Blockchain zal gaan. Een ALGO token is wellicht een interessante aanvulling van een crypto portefeuille. Wat denk je?

 13. Had je vandaag een bad hair day? 🙂 Bedankt voor de update.

 14. Perfecte video! Kan je er een maken over dogecoin en shiba?

 15. Kerel legt de onderste lijn weer als een debiel op de wigs en lulde een maand geleden nog dat we in een bear market zaten.. Wat een scammer is deze gast. Mensen zoek een goede Technical Analysist want deze vent bakt er echt niks van xD

 16. Wat ik me wel afvraag bij ada: waar houdt het op? Dat weet niemand natuurlijk, maar als er nu al een marketcap is van 42 miljard… Is het dan realistisch dat iets als ada nog x 5 a 6 gaat op termijn? Voorspellingen die je veel ziet als je zoekt op cardano…

 17. Op welke prijs gaan jullie extra ada inslaan? Ik wacht nog 1 keer op een flinke dip om dan hopelijk onder de 1,-€ weer extra in te slaan

 18. ADA blijft tot op heden nog een ghostchain, gekeken naar de historie hebben ze een mooie track record met gemiste deadlines en loze beloften. Als het waar is wat ze prediken kan het mooi product worden. Er wordt nu geroepen dat er dadelijk met smart contracts 1000+ dApps zouden moeten zijn, tot op heden is daar nog vrij weinig over bekend. Ik zou toch ook een oogje houden op alternatieven als Solana, Zilliqa en Avalanche.

Reacties zijn gesloten.