CARDANO (ADA) NIEUWE COIN & CHAIN | Genesis op Omvallen (GEVAAR) | BITVAVO met Antwoord! 🔥🔥 in 2023

laatste update: 10-2023


Bitvavo komt met een antwoord, Genesis staat op omvallen (enorm gevaar voor de crypto wereld), en Cardano (ADA) komt met nieuwe ontwikkelingen!

🚀 Gratis Black Friday Special Crypto Training:

💯 Ellipal Black Friday $50 korting:

Ik waardeer een like & subscribe enorm!

ByBit $4550 trade tegoed + zero fees + $100 dollar gratis trading positie):
Crypto signalen:
Cryptonite Pro Indicator:

Wat we bespreken:

00:00 – 01:18 Introductie
01:18 – 06:20 Genesis Trading
06:20 – 07:04 Bitcoin (BTC) Analyse en prijsverwachting
07:04 – 09:15 Bitvavo antwoord
09:15 – 14:41

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

Outro music copyright: OCTILARY – CHILL TRAP BEAT | No Copyright Trap

#BITVAVO #CARDANO #ADA

30 gedachten over “CARDANO (ADA) NIEUWE COIN & CHAIN | Genesis op Omvallen (GEVAAR) | BITVAVO met Antwoord! 🔥🔥 in 2023”

 1. Hi Corné, ik heb even die link bekeken van de Ellipal Titan, want die wil ik graag aanschaffen, maar misschien wel handig erbij te vermelden, als je het via die site doet, je evt invoerrechten en BTW moet betalen, want het komt uit buitenland. Dan ben je duurder uit dan dat je hem via reseller in NL of DLD bestelt. Daar is hij 127 euro. Bij NL reseller is hij overigens intussen al uitverkocht zag ik.

 2. Duidelijke update! Ik had dit probleem ook met bitvavo. Ik ben blij dat er nu een antwoord is. Geabonneerd natuurlijk.

 3. Corne, Hoe doe jij dat dan als je gaat Traden op Bybit dan heb je daar toch ook flink wat dollars of coins staan. Zet je dat dan 's avonds dan weer op je hardware wallet? Of hoe doe je dat dan ?

 4. Hoi Corne, Bedankt voor de update! Ik kijk al uit naar as donderdag

 5. Als bitvavo lunc en doge als coints verkoopt stap ik weer in eerder niet.
  Ben benieuwd, 😂

  Zoek nog een Exchange. Welke ?

 6. Top video weer man, wel weer ook wat slecht nieuws maarja

 7. Corné is weer zoals altijd weer aan het vlammen! thanks matjoo🔥🔥 Fijn dat Bitvavo keer reageerd! Ze moeten keer een PnL systeem erin gaan implementeren ivm zien portefolio en je assets winst en verlies kan zien van je totale inzet.

 8. Toffe video corne cardano is mijn favoriet. Donderdag ben ik erbij

 9. Super weer!!!! Duidelijke info elke keer……ben benieuwd naar de donderdag👍

 10. Gelukkig iemand die ons duidelijkheid kan geven omtrent Bitvavo, zoals gewoonlijk weer een super waardevolle video! <3

 11. Klinkt goed voor Cardano!
  Koop elke week een beetje bij!🚀

 12. Heeft de webinar ook zin voor mensen die de cursus+discord al hebben?
  Complimenten trouwens over de huidige aanpak van de alerts. Langere tijd was het stil en waren er niet echt discussies waar ik echt iets aan had maar dit is echt positief veranderd (mag ook wel eens gezegd worden😄)

 13. Ben benieuwd of de cryptomarkt ook aan black friday doet 😉

Reacties zijn gesloten.