CARDANO (ADA) NAAR $8? + PERFECT MOMENT OM BITCOIN TE KOPEN || CRYPTO DEZE WEEK #3 in 2022

laatste update: 09-2022


💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 The Financial Hub Discord:
💎 The Financial Hub Website:

Cardano gaat als een speer, wat gaat de top zijn? Bitcoin gaat helaas de andere kant op, het zakt verder weg.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#CRYPTO
#CARDANO
#BITCOIN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2020
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2020
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
draftkings
dkng
nio
canoo
goev
apxt
dmyd
fuse
ttcf
degiro
de giro
spac
talkspace
HEC

30 gedachten over “CARDANO (ADA) NAAR $8? + PERFECT MOMENT OM BITCOIN TE KOPEN || CRYPTO DEZE WEEK #3 in 2022”

 1. Goede video! Is het een idee om een keer ‘crypto staking’ te bespreken? Wat het is, waar het kan en waar je op moet letten bij het uitzoeken van de juist plek om dit te doen?

 2. Beste Focus, je geeft aan dat je extra heb toegevoegd aan je Ledger, ik ben benieuwd wat de kosten daarvan zijn om Bitcoin naar je hardware wallet toe te sturen.

 3. Heb ook cardano en blijf zitten ondanks eventueel sell the news. Elke week staking beloning. Dus als het flink daalt dan koop ik bij. Ik denk dat cardano in de toekomst sowieso de 10 dollar gaat bereiken. Of het nou dit jaar is of over 2/3 maakt me daarbij niet uit. In de tussentijd elke week gratis cardano erbij dmv staken 👌🏻

 4. Heb je VET (vechain) weleens onderzocht? Is wel verhandelbaar op coinmerce maar nog niet op coinbase.

 5. Is Coinmerce ook de crypto platform die je aanraadt om te gebruiken?

 6. 2:59 Dit is echt totale onzin, JP zegt dit enkel en alleen om ons retailers te laten panic sellen zodat ze zelf lekker goedkoop kunnen opkopen

 7. Op advies van mijn zwager afgelopen zomer Cardano (ADA) gekocht voor toen $0.08 je zult dus wel begrijpen dat ik best wel happy ben met mijn investering.

 8. ADA aan de gemiddelde prijs van 0.018 dollar aangeschaft, ik heb geen zorgen over een paar procent omhoog of omlaag nu

 9. Vchain, cardano, chainlink, holo. Ripple hou ik in het oog volgens mij zijn banken er beetje mee bezig maar moet even zien of banken nog perse nodig zijn. 😉Ik ben niet zo'n banken man…. Klein beetje pundi x gewoon omdat ik denk dat het misschien wel kansje maakt. Ik zoek nog een coin waar we onze boodschappen mee kunnen betalen die moet ik zoiezo hebben 😃 okey doei fijne werkweek allemaal.

 10. Lekker dippen, weer wat IOTA bijkopen en wachten tot de markt alle dode projecten eruit gewerkt heeft.

 11. 🙈🙈🙈 Dollar koers efference methode???💎 tenminste dat hoorde ik je zeggen in de video? dat je daaraan moet blijven vasthouden

 12. Bro, kom ik gewoon mijn FIFA held tegen met dit kanaal. Ik heb nog maar twaalf seconden gezeten, maar weet nu al dat dit goeie shit is.

 13. buy the rumor, sell the news. met shelley destijds gepresenteerd kwam er daarna ook daling

 14. He Focuss. ff over ledger. ik heb wat ether , BTC e nog wat op staan en geheugen al vol. hoe doe jij dat?

 15. Zijn blockchain aandelen niet interessant? ik denk dat blockchain erg schaalbaar is en veel gebruikt gaat worden in de toekomst? ik zou alleen niet weten welke blockchain aandeel… blockchain foundry heeft samenwerking met microsoft en binance, is dat misschien iets?

 16. Hey Focus, ik weet niet of je nog comments leest van deze video maar ik ben mezelf nu ook aan het verdiepen in crypto en met name in cardano maar waar vind je al dit nieuws?

 17. Hoelang houden jullie cardano vast? Ik hoor laatste tijd vaak dat er september een groot dip aan komt en dat veel mensen dan gaan verkopen. Hoe denken jullie er over??

Reacties zijn gesloten.