CARDANO ADA – 100X in de komende bull-run? (hierom denk ik van niet én wat wel kan)

laatste update: 11-2023


Cardano is een layer 1 blockchain dat zich een derde generatie blockchain noemt. De bijbehorende cryptocurrency is ADA. De eerste generatie blockchain is Bitcoin, de tweede Ethereum. Als je gebruik maakt van de Cardano blockchain, betaal je ook een fee: ADA. Net als dat je bij Ethereum ETH moet betalen. De transactiekosten bij Cardano zijn erg laag te noemen, in vergelijking met Ethereum.

Het bijzondere aan Cardano is dat het in staat is informatie uit te wisselen met andere blockchains. Zo concurreer je niet met elkaar en kan je samenwerken. Dit draagt bij aan een volledige integratie waar je net als bij het internet, als gebruiker niks van merkt.

In deze video onderzoek ik hoe het plaatje er voor ADA uitziet als we uitgaan van een 100X. De cijfers en de data geven ons dan een plaatje waarmee we verder kunnen.

Start nu met traden op Bybit en ontvang tot 💰$30.000 bonus in Bitcoin
👉
Registreer, deposit & CLAIM je bonus!Bekijk mijn tutorial hier:

Koop je favoriete Crypto bij Bitvavo, de grootste Nederlandse crypto-exchange door via de link een account aan te maken:
👉Bitvavo: (💰geen transactiekosten over eerste €10.000 aankoop en/of verkoop)

Meld je nu aan als klant bij Tibber voor een dynamisch energiecontract en ontvang €50 Tibber store tegoed!
👉Tibber:

Vraag nu je eigen Plutus debit card aan voor cashback (3-8%) en ontvang $10 in $PLU!

👉

Vraag nu je eigen Crypto.com debit card aan voor cashback (1-5%) en ontvang $25 in $CRO (vanaf Ruby Steel)!
👉
Referral code: g73xz5t9qt

00:00 Intro
00:44 Tokenomics
01:26 100X ADA
02:55 Eindplaatje Cardano
04:50 Vervolg 100X ADA
06:56 ADA vs BTC
07:48 Afronding en wrap-up

LET OP! Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kunt je inleg verliezen.

Kom ook bij de discord van Eenrijkerleven:

HODL en trade nu bij YouHodler
👉

Combineer jouw debit en credit cards met Curve om gebruik te maken van Apple/Samsung Pay (gratis) en ontvang 1 maand 1% cashback:

Hardware wallets
👉Ledger wallet:
👉CoolWallet Pro:
👉Trezor Model One:
👉Trezor Model T:
👉 Ellipal wallet: t

27 gedachten over “CARDANO ADA – 100X in de komende bull-run? (hierom denk ik van niet én wat wel kan)”

 1. Ik verwacht max 1 tot 1.5x all time high. Dus 10X ongeveer. Wat overigens nog steeds meer dan de moeite waard is natuurlijk

 2. In de vorige bullmarkt gingen coins wel 1000% en ada deed iet van 700%

 3. Solana doet en gaat het veel beter doen dan ada, ada was leuk de vorige bullrun, toen gelukkig alles verkocht voor Solana 🎉

 4. Rogier op Twitter had je het over non costodial crypto staken. Welke is op deze manier te staken

 5. Ik denk dat het best realistisch is dat ada, en bijvoorbeeld xrp 100x gaat ALS crypto door een groot deel van de wereld bevolking gebruikt gaat worden als betaalmiddel, ik heb nog geen een winkel gezien waar je met ada kan betalen online of fysiek (terwijl toen in het begin crypto een trend begon te worden hoorde je iedereen, crypto gaat het geld vervangen dit en dat, moet ik nog zien). En voor toekomst in ada moeten ook veel software ontwikkelaars ada adopteren in hun projecten en de ada blockchain als framework gebruiken. Wanneer dit gebeurt zullen de top cryptocurrencies zeer gewild zijn in de wereld, en mensen die al voor die tijd zijn ingestapt zullen hier veel van profiteren. Gebeurt dit niet zie ik niet veel toekomst in crypto om eerlijk te zijn. Zelfde met nft's hoorde laatst dat geen enkele nft nog zijn piek waarde heeft terug behaalt, de trend van nft's is al weer stil, en dit moet ook niet met crypto gaan gebeuren.

 6. Where is Sathoshi.. Where is Julian Assange..? Love your chanel. Would love to see that pic up your wall again.

 7. Top video weer 👍 Hoe zie jij de CRO in de volgende bull-run?
  Voor nu is hij weer redelijk op de juiste weg.

 8. @eenrijkerleven – een ADA-BTC vergelijking klopt niet… Als BTC van 20k naar 140k gaat is dat een 7x. Als ADA hetzelfde satoshi waarde zou bereiken als de vorige keren (0.00005872 Sats) *140,000 dollar (BTC peak) heb je een prijs van $8.25 voor ADA. Van de laagste prijs (ongeveer 25 cent) zou dat een 30x + zijn… Dit is een verkeerde interpretatie…

 9. Ik vind het een beetje een slappe quote, tuurlijk gaat Ada niet meer 100x. Er zit al zo veel geld om de oudere cryptos.

 10. Wat is het nut van zulke voorspellingen? Niemand weet wat de koers van een crypto zal doen.. dit is meer sensatie dan iets waar de kijkers met zijn.

Reacties zijn gesloten.