BUY THE DIP! – AANDEEL VOOR DE TOEKOMST MET ENORME POTENTIE – Beleggen in aandelen bij DEGIRO

laatste update: 06-2022


De laatste tijd zit het door alle perikelen in de wereld niet echt mee op de beurs en vooral niet voor technologie aandelen. Maar dit kan ook een uitgelezen kans zijn om de ‘grote jongens’ voor een mooie prijs op te pikken. In deze video bespreek ik een Amerikaanse knaller van een bedrijf op het gebied van grafische kaarten, datacenters, artificial intelligence en autonoom rijden. De naam van dit bedrijf is NVIDIA. Het aandeel is inmiddels hoog gewaardeerd maar het bedrijf kan nog heel veel groei laten zien de komende tijd aangezien er nog volop kansen in de markt zijn voor dit bedrijf. Nvidia betaald een heel klein dividend van 0,1% dus voor de dividendinkomsten is het niet erg interessant maar dit is wel een bedrijf met erg veel portentie. Dit aandeel is te koop bij DEGIRO.
——————-
De Dividend Tracker die ik gebruik in mijn video’s is hier te downloaden (tegen een kleine vergoeding):

——————-

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op mijn beleggingsavontuur op weg naar financiële onafhankelijkheid.
Dat hoop ik te bereiken door te investeren en te beleggen in dividend aandelen zodat ik er uiteindelijk van kan leven.

Je kunt me ook volgen op Instagram:

Wil je liever bij een andere broker beginnen met beleggen en aandelen kopen dan bij DEGIRO? Probeer dan eens BUX Zero.
Word net als ik belegger met BUX Zero. We krijgen allebei een gratis aandeel zoals Apple, GoPro of Coca-Cola als je je via mijn link aanmeldt.

Ook Trading 212 heeft een leuke actie als je je aanmeld.

2 gedachten over “BUY THE DIP! – AANDEEL VOOR DE TOEKOMST MET ENORME POTENTIE – Beleggen in aandelen bij DEGIRO”

  1. Dank voor de informatie! Ja het is denk ik zeker een goed aandeel met alle aanstaande benodigde grafische rekencapaciteit voor o.a de meta verse, AI, ML, AR etc.

Reacties zijn gesloten.