Bux Zero x Bux Crypto integratie LIVE! Bux Token de nieuwe Voyager Token?

laatste update: 08-2022


AD: Schrijf je in via:
Krijgen we beide €10,- aan tokens!

Eindelijk! Bux zero x Bux crypto zijn geïntegreerd! Ik heb het er vaak over gehad en er erg naar uitgekeken. Afgelopen week gingen de eerste beta testers aan de slag met deze uitbreiding en nu beginnen ook andere accounts deze update te krijgen. Heb jij hem al? Update je Bux Zero om toegang te krijgen tot alle munten in Bux crypto. Van Bux token tot Ehtereum, bitcoin en alles ertussenin. De livegang deed iets met de prijs van de token die heel mooi bleef liggen ondanks een onderuitgang van Bitcoin met 40%. Dit is nog maar het begin voor Bux token, want wat als de utility aangepast wordt? Dan volgt deze token misschien het voorbeeld van Voyager token, een andere token die van 13 cent naar 25 euro schoot toen het model van Voyager werd aangepast. Zou het? Ik heb hoop en houd mijn tokens vast. Jij ook?

—-
Altijd op de hoogte en een all-seasons portefeuille opbouwen. Lid worden: www.freedomfundbeleggen.com

Bekijk alle aandelen analyses:

Bekijk alle beurs analyses:


Beleggingsboeken die ik aanraad:
Beleggen in aandelen voor dummies:
Beleggen met technische analyse:

AD-Affiliate links
——

Like mij op Facebook: www.facebook.com/freedomfundbeleggen
En volg op Instagram: www.instagram.com/freedomfundbeleggen

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

Ik gebruik soms affiliate links, hierdoor krijg ik een kleine commissie al je iets bestelt via mijn link. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij bij het creeëren van meer content.

7 gedachten over “Bux Zero x Bux Crypto integratie LIVE! Bux Token de nieuwe Voyager Token?”

  1. Interessante video weer. Ik had eigenlijk gehoopt dat bux zero en bux crypto nu samengevoegd zouden zijn, maar dat is helaas niet zo. Ik kan niet meer vanuit bux zero naar bux crypto. Misschien komt dat nog.

Reacties zijn gesloten.