BUX ZERO: FRACTIONEEL BELEGGEN IS EINDELIJK MOGELIJK – MET €10 AL TESLA KOPEN! in 2022

laatste update: 07-2022


💎 Gratis aandeel BUX:
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Veel beleggers zaten te wachten op fractioneel beleggen in Nederland. Dat is nu mogelijk met Bux Zero, je kan dus nu kleine stukjes van aandelen kopen. Bijvoorbeeld een Tesla of Amazon.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

9 gedachten over “BUX ZERO: FRACTIONEEL BELEGGEN IS EINDELIJK MOGELIJK – MET €10 AL TESLA KOPEN! in 2022”

  1. Ben sowieso grotere fan van Bux dan van deGiro. Goedkoper, transparanter, nu ook fractioneel. Natuurlijk is deGiro wat 'mooier', biedt het wat meer overzichten etc, maar die kun je ook zelf bouwen met een eigen spreadsheet, etc. Go Bux.

  2. Inderdaad heel mooi dit. Leg zelf namelijk niet een heel groot bedrag elke maand in. Zo kan ik nu wel eindelijk in Amazon en andere grote bedrijven gaan investeren.

  3. Hoi Focus(en de kijkers), dringende vraag:

    Ik zag op het nieuws (gisteren) dat steeds meer landen, inmiddels 10 a 20+ , een verbod op crypto hebben gelegd. En er gaan geruchten rond dat dit verbod steeds meer wereldwijd doorgroeit. Betekent dit dan dat crypto op een gegeven moment ten onder gaat? Ik krijg nu meteen de gedachte en het gevoel we er in det toekomst uit moeten gaan stappen. Ik zie heel graag en snel je antwoord tegemoet! 🙂

  4. Fantastisch! Daar moet DEGIRO ook maar snel mee beginnen. Anders overweeg ik om mn portefeuille daar op te zeggen en over te stappen naar Bux.

Reacties zijn gesloten.