Bux Zero & Bux Token | Utility model gaat starten & Bitcoin naar 13K in 2022

laatste update: 09-2022


In deze video kijk ik naar de forse stijging van de koers van de Bux Token. De reden van de forse stijging van de Bux Token is dat de munt vanaf 1 september gebruikt kan worden om zonder commissie crypto aan te kopen. Op het platform Bux Zero kun je inmiddels meer dan 30 cryptomunten kopen. Denk aan bitcoin en Ethereum maar ook veel onbekende munten. Iedereen die op 1 september 1000 Bux Tokens of meer in zijn wallet op Bux Zero aanhoudt betaalt geen transactiekosten. Verder kijk ik in deze video naar de daggrafiek van Bitcoin. De kans is groot dat Bitcoin op weg naar 13K is.

Bekijk alle beurs analyses:

Beleggingsboeken die ik aanraad:
Beleggen in aandelen voor dummies:
Beleggen met technische analyse:

AD-Affiliate links
——

Like mij op Facebook: www.facebook.com/freedomfundbeleggen
En volg op Instagram: www.instagram.com/freedomfundbeleggen

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

Ik gebruik soms affiliate links, hierdoor krijg ik een kleine commissie al je iets bestelt via mijn link. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij bij het creeëren van meer content.

4 gedachten over “Bux Zero & Bux Token | Utility model gaat starten & Bitcoin naar 13K in 2022”

  1. Volgens de BUX site wordt er in grote landen als Duitsland en Oostenrijk op dit moment niet in crypto gehandeld via BUX Zero waarschijnlijk omdat de regelgeving nog niet zo ver is. Tevens heeft de CEO in de media geroepen dat hij in 2022 naar de 2 miljoen klanten wil. Dus als dat lukt en de overige landen mogen ook in crypto beleggen via BUX zal het muntje pas echt serieus gaan stijgen…..denk ik. Dus geeft ons nu nog even de tijden om elke maand goedkoop bij te kopen…😉.

  2. Zit nog niet lang in crypto, zou mooi zijn voor dca om langzaam aan munten in te laden als we nog dalen 👍🏻

  3. Dank je voor je duidelijke video .
    Ik kijk er altijd weer naar uit .
    En ik handel alleen in buxtoken .
    Daar het ik nog steeds ook door jou vertrouwen in .

Reacties zijn gesloten.