Bumble, Rivian, Dutch Bros, FICO en meer

laatste update: 12-2022


Het display buiten de Nasdaq MarketSite wordt afgebeeld terwijl de dating-app-exploitant Bumble Inc. (BMBL) zijn debuut maakte op de Nasdaq-beurs tijdens de IPO van het bedrijf in New York City, New York, VS, 11 februari 2021.

Verse Mike | Reuters

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen in de handel na sluitingstijd.

Bumble – Het datingapp-bedrijf kelderde met 15% nadat het in het derde kwartaal een omzet rapporteerde die onder de verwachtingen van Wall Street lag, aldus StreetAccount. Bumble zei dat de omzet in het vierde kwartaal en de gecorrigeerde winst vóór rente, belastingen, afschrijvingen en afschrijvingen waarschijnlijk onder de verwachtingen zouden vallen als gevolg van tegenwind van vreemde valuta en de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Concurrent Match groep 1% gedaald.

FICO – Aandelen van het analysebedrijf stegen met 10% nadat het de verwachting van StreetAccount voor winst per aandeel en omzet versloeg bij het rapporteren van de winst voor het vierde kwartaal na de bel. Het bedrijf zei ook dat het verwacht voor het volledige jaar de schattingen voor beide te verslaan.

Rivian – Aandelen van de fabrikant van elektrische voertuigen wonnen 5% nadat het bedrijf een kleiner verlies per aandeel rapporteerde dan verwacht door analisten gepolst door Refinitiv. De omzet bleef onder de verwachtingen. Het bedrijf bevestigde zijn productievooruitzichten voor het hele jaar.

ZipRecruiter – Het aandeel steeg met bijna 15% nadat de banenmarkt de schattingen van StreetAccount voor de winst en inkomsten per aandeel over het derde kwartaal versloeg. Het bedrijf verhoogde ook zijn verwachtingen voor het hele jaar en zei dat de raad van bestuur toestemming heeft gegeven voor een verhoging van het inkoopprogramma van eigen aandelen met $ 200 miljoen.

Meer dan vlees – De plantaardige voedselproducent die bekend staat om zijn vleesalternatieven, verloor bijna 1% na zijn winstrapport over het derde kwartaal waaruit bleek dat het een groter dan verwacht verlies boekte, aldus StreetAccount. De omzet was iets hoger dan verwacht. Voor het fiscale jaar herhaalde het bedrijf eerdere schattingen van de netto-inkomsten. Beyond Meat merkte ook op dat het een eenmalige last van ongeveer $ 4 miljoen zal oplopen in verband met de beslissing die vorige maand werd genomen om 19% van zijn personeel te ontslaan.

Nederlandse Broers – Aandelen van de koffieketen voegden 5% toe nadat Dutch Bros beats op de bovenste en onderste regel had gepost, volgens Refinitiv.

Kano – Het aandeel steeg met 3,4% nadat het bedrijf voor elektrische voertuigen kleinere winsten per aandeel en aangepaste EBITDA-verliezen boekte dan verwacht, volgens StreetAccount.

Plaats een reactie