Buffett behaalde zijn beste rendementen met deze strategie… in 2023

laatste update: 10-2023


Toen Warren Buffett begon met beleggen behaalde hij zijn beste rendementen door te beleggen in net-nets. Deze strategie is nu niet meer toegankelijk voor Buffett maar wel voor jou als particulier. Joost Klein Poelhuis is een net-net jager en vertelt je er alles over in de aflevering.

Check hier het Twitter account van Joost:

Koop hier mijn boek Aandelen selecteren als een pro:

Word onderdeel van een actieve community, waar je jouw bevindingen deelt met anderen en serieuze discussies voert over cijfers, waarderingen, nieuwe kansen en nog veel meer. Bovendien krijg je toegang tot diepgravende podcast analyses waarin Rowan een bedrijf volledig doorlicht met ons bekende beleggingsmodel. Tot slot lees je over de bedrijven die Rowan in portefeuille heeft en de afwegingen die hij maakt. Meld je hier aan voor het lidmaatschap:

Daarnaast heb ik een breed aanbod van Trainingen en Masterclasses waar je aan deel kan nemen. Kijk hier voor het actuele aanbod:

Elke zondagochtend wakker worden met lessen die jou een betere belegger maken? Schrijf je gratis in op de beleggersbrief:

Kan je er geen genoeg van krijgen? Volg me ook op Instagram of LinkedIn.

https://www.linkedin.com/in/rowannijboer/

#beleggen #aandelen #investeren

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan (een deel van) je inleg verliezen. Ik geef geen financieel advies en de content op dit kanaal is expertise vrij. Denk altijd zelf na voordat je een beslissing maakt.

1 gedachte over “Buffett behaalde zijn beste rendementen met deze strategie… in 2023”

  1. Mooie strategie Joost, ik was benieuwd of het de moeite waard is qua rendement om dit toe te passen? Het lijkt mij wel redelijk intensief, maar als de rendementen superieur zijn kan het de tijd waard zijn.

Reacties zijn gesloten.