BTC (even) boven 35.000 USD! | Goud (in euro) op hoogste waarde ooit | Crypto nieuws vandaag | #976 in 2023

laatste update: 12-2023


Voel jij de perfect storm ook al opkomen? De koers in ieder geval wel! Bitcoin noteert de hoogste waarde sinds anderhalf jaar, en ook goud viert een feestje. Dit en meer in de video van Axel 🙂 Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:45 BTC behaalt hoogste punt sinds anderhalf jaar!
04:59 Goud (in euro) op hoogste waarde ooit
07:18 S&P500 zakt juist flink
09:29 Honderden miljoenen verlies bij short posities
11:12 Stand van zaken zaak tegen SBF
13:57 Koerrrsen koerrrsen!
17:10 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

6 gedachten over “BTC (even) boven 35.000 USD! | Goud (in euro) op hoogste waarde ooit | Crypto nieuws vandaag | #976 in 2023”

  1. 📌Bedankt voor je video's maat, TA is allemaal goed en wel, maar ik vind het echt verbijsterend dat alle grote aandelen alleen maar naar pure TA kijken en het grotere verhaal volledig negeren van waarom de aandelen stijgen en waarom de toekomstperspectieven misschien niet zo zijn hoe rooskleurig het ook lijkt. Het is nogal onverantwoord om het feit te negeren dat elke ETF-lancering tot nu toe een grote pomp op de pieken van de aandelen heeft veroorzaakt. We stonden al op een wankele basis met historisch lage volumes en bijna pure walvispompen, waarmee we ternauwernood een bearmarkt op de lange termijn konden vermijden. ..er zou meer nadruk moeten worden gelegd op daghandel, omdat deze minder wordt beïnvloed door de onvoorspelbare aard van de markt..Ik heb meer dan 9BTC verdiend met daghandel met Manueljtrade, inzichten en signalen in minder dan 6 weken, dit is een van de beste mediums om een back-up te maken van uw bezittingen, zodat het bearish wordt….

  2. Gebeuren weer een hoop interessante dingen ticket is alweer verwijderd blijf alert mensen …hoewel bullish kijk uit voor die FOMO! 😎😎😎😎😎

  3. Grootste bank van Duitsland stapt crypto in: digitale euro komt dichterbij

Reacties zijn gesloten.