BTC, ETH, ATOM, ALGO en NEAR koop niveaus in 2023

laatste update: 02-2023


2022 komt op een einde en het was geen makkelijk jaar voor crypto. Afgelopen jaar werd voornamelijk gekenmerkt door een sterke neerwaartse trend en kwamen er tal van problemen naar boven rondom gecentraliseerde bedrijven en protocollen. Ondanks alle problemen ben ik nog steeds overtuigd van crypto. Sterker nog; deze problemen tonen juist de waarde van crypto en zijn in mijn optiek het bewijs dat we nog meer decentralisatie nodig hebben.

Hoewel de neerwaartse trend nog niet over is en de koersen van crypto nog verder kunnen wegzakken (wie zal het zeggen?!) ben ik van mening dat de tijd van het bouwen van een nieuwe lange termijn portfolio is aangebroken. In deze videos deel ik interessante support niveaus voor het kopen van crypto voor Bitcoin, Ethereum, Atom, Algo en Near.

πŸ‘‰ Vergeet niet om je crypto veilig op te slaan. Ik gebruik zelf Ledger. koop hem hier:
πŸ‘‰ Ik gebruik Tradingview voor het maken van mijn technische analyses:

Inhoud van de video:

00:00 – Introductie
01:47 – Bitcoin
05:32 – Compositie van de markt
07:04 – Ethereum
07:37 – Atom
14:26 – Algo
16:24 – Near
18:37 – Afsluiting

Deze video is geen financieel advies en enkel voor educatieve doeleinden.

⛔️⛔️⛔️ Let op: in de comments zijn er personen die zich voordoen als mij met in hun naam een whatsapp verwijzing. Dit ben ik uiteraard niet! ⛔️⛔️⛔️

23 gedachten over “BTC, ETH, ATOM, ALGO en NEAR koop niveaus in 2023”

 1. πŸ‘‰ Not your keys not your crypto. Ik gebruik een ledger om mijn crypto veilig op te slaan: https://bit.ly/koopeenledger

  Er zijn scammers actief die zich voordoen als mij (soms met een whatsapp nummer in hun naam) en je vragen je aan te melden voor bepaalde diensten of groepen. Dit ben ik NIET en ik heb je ook niets te verkopen. Ik ben op dit moment enkel actief op YouTube, Twitter en Instagram.

 2. Trap a.u.b. niet in de digitale gevangenis, maar ruil je waardeloze fiat valuta's om voor tastbare en fysieke waardevaste goederen zoals goud en zilver wat altijd en nog steeds echt geld is en geen substituut, zoals de euro, dollar en nu ook crypto's. Crypt betekend letterlijk Graf. Het is valuta's voor de doden. If you can't hold it, you don't own it.
  Crypto's, bitcoin enz enz zijn niets meer dan controle instrumenten voor de digitale gevangenis die ze willen realiseren voor ieder individu.

 3. Bedankt alweer tot de volgende keer. Voorspoedig en gelukkig 2023

 4. David..bedankt voor alle info het afgelopen jaar!! Dat 2023, een mooi jaar mag worden voor ons allemaal!!!

 5. Hoi David, Zoals jij aangeeft, te kopen per 100 euro (ook wanneer je 1000 van plan bent) is waar ik een app/tool voor heb geschreven. Deze werkt met Binance, Bittrex en KuCoin. Wil je er samen eens naar kijken? Groetjes Peter

 6. Hoihoi, heb je misschien een leuke prijsrange verwachting voor link en atom volgende bullmarkt? Ik zelf verwacht allebei rond de 100

 7. Near schijnt aardig gedumpt te worden door DCG nu zich liquiditeit nodig hebben.

 8. Hoi David, bedankt voor al je heldere video’s van dit jaar en ook voor jou de beste wensen voor 2023.
  Je hebt ook mij warm gemaakt om in te stappen maar daarbij heb ik de uitleg van het gebruik nodig van TradingView, ik kan er bijna niet op wachten. Ook ik wil die principes gaan toepassen. Ook ik voel me het comfortabels bij lange termijn belegging.
  Dus ik zie uit naar ………!!

 9. Ik weet niet of ik dit grappig of zielig moet vinden. Technische analyses zijn sowieso al een middel met een zeer beperkte waarde, technische analyses van onzin (crypto's) zijn compleet waardeloos.

 10. Cosmos projecten worden booming de komende jaren. Heb vorige week een lijstje gemaakt met o.a. het volgende:

  Atom, Algo, Ar, Aave, Osmo en Juno

  Near staat er niet op, maar wat vind jij van Juno dan David ?

  Hoor het graag en ik ga je volgen. Goede content.

  πŸ’ͺπŸ‘πŸ˜Ž

 11. Hey welke exchange denk jij dat het marktaandeel van ftx gaat overnemen? Persoonlijk zijn kraken en Coinbase interessant maar Woo met traden zonder fees lijkt mij ook wel interessant voor de nieuwe bull run als deze nog komt. Wat denk jij?

 12. Fijn dat je de rust behoudt en duidelijk bent. Ook voor beginners echt een aanrader om je kanaal te volgen. Fijne jaarwisseling!

 13. Vriend David, duidelijk filmpje weer en we houden vast en kopen bij maar als de CBDC er door komen is het over en sluiten voor alle vrijheid die we bezitten en daar is Kaag en Maxima erg mee bezig. Ik hoop dat veel mensen begrijpen dat het dan over is met onze vrijheid van kopen, leven, enz…. Je spaargeld ben je zelf niet meer de baas over, net zoals vakanties, vlees eten enz… Bepalen we zelf niet meer. Maak aub een filmpje over de CBDC en de gevaren die de linkse bende erdoor willen drukken. Een gezond en gelukkig 23 πŸŽ†πŸŽ†

Reacties zijn gesloten.