BREAKING NEWS | Tweede landen volgen El Salvador | BTC nieuws vandaag | #637

laatste update: 08-2022


Koop hier je Ledger Nano S Plus:
De Centraal-Afrikaanse Republiek treedt in de voetsporen van El Salvador. Ze hebben namelijk bitcoin geaccepteerd als wettig betaalmiddel. Hiermee is dit vooralsnog het tweede land ter wereld, of toch niet? Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro + GIVEAWAY!
02:02 Centraal Afrikaanse Reubliek accepteert BTC als wettig betaalmiddel
06:36 Panama gaat nóg verder, legaliseert alle crypto
09:09 New York gaat niet duurzame miners weren
11:39 BlackRock heeft nu eigen crypto ETF
15:15 Goldman Sachs biedt lening met bitcoin als onderpand
18:00 Koerrrsen koerrrsen!
22:35 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

30 gedachten over “BREAKING NEWS | Tweede landen volgen El Salvador | BTC nieuws vandaag | #637”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Ik geloof dat je met slechts een eenmalige transactie je vrienden en collega's naar Jawad kunt verwijzen. Alle lof gaat naar de heer David Trogan voor het weer op gang brengen van mijn leven toen ik leerde dat alles weg is ondanks deze wereldwijde pandemie en cryptofluctuaties. Ik ben blij dit programma op tijd te leren, het verbaast me enorm hoe ik ben overgestapt van een gemiddelde levensstijl naar meer dan $ 46k per maand verdienen, het is ongelooflijk. Ik heb de afgelopen maanden veel begrepen om te betwijfelen of er kansen in overvloed zijn op de financiële markten. Het enige is om te weten waar ik me op moet concentreren, ik heb in slechts drie weken meer dan 8,3 BTC verzameld, met de handelsstrategie die mij is gegeven door expert Trogan David. U kunt contact opnemen met de heer David Trogan, op Telgram {@Trogansignals }}.

  3. Hey team BTC Direct, ik denk dat met behulp van Ledger Live 30 verschillende munten kunt staken. Keep up the good work! Groeten Gerry

Reacties zijn gesloten.