BREAKING: LiteBit stopt | BLOX introduceert alternatief: overstapservice naar veiligste in NL! |#881

laatste update: 05-2023


Nu beschikbaar: Bitcoin storten! Vanaf vandaag kun je niet alleen euro’s storten in BLOX, maar ook bitcoin. Momenteel is dit al beschikbaar op BLOX web, en binnenkort ook in de app! Meer info? Check de link:

Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:35 Nederlandse LiteBit stopt, BLOX als alternatief!
04:01 Óók Hotbit en Bottlepay staken activiteiten
08:24 Koerrrsen koerrrsen!
12:27 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

16 gedachten over “BREAKING: LiteBit stopt | BLOX introduceert alternatief: overstapservice naar veiligste in NL! |#881”

 1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

 2. Denk echt dat met wat meer structuur zoals vaste dagen en tijden je veel groter zou zijn… Verdien je zeker ✅

 3. LiteBit gaat serieus een half jaar voor de 2024 BTC halving de deuren sluiten?

 4. Huh, ik kan mijn crypto niet verzenden en niet opnemen als het in de kluis ligt(3.12)? Die snap ik niet helemaal. Wat kan ik dan wel als mijn crypto bij jullie in de kluis ligt?

 5. De pizza was heerlijk hier!
  Bedankt maar weer en tot morgen!
  💯👍😉

 6. Thanks Axel voor de update. Ben wel meer van het kamp not your keys not your coins, dus niet van de blox-kluis….

 7. Goed te horen dat de drie bedrijven stoppen voordat het echt fout gaat, dus de gebruikers van alle drie deze partijen verliezen niet hun coins of geld.

 8. Hooi Axel bedankt voor je laatsse nieuws op yt kanaal van BLOX wens je een mooi avond en tot morgen dan weer was leuk met Pitza dag ik zag u met Jari lekker genieten van de lekker Pitza ja,ja yumie yumie dag dag 😀😍💯🌻🍕🍻🥂0,0%

 9. Ik was altijd heel enthousiast over jullie pagina. Vanaf vandaag ga ik anders naar jullie kijken.

  Blox kluis? Not your coins not your keys!!!
  Waar was de grote ledger nieuws van het afgelopen weekend!!!
  Heel erg jammer

 10. Ja leuk hoe het uitgebracht wordt van ivm veiligheid… Dat men kan geen crypto opnemen is simpelweg een no go! Iedereen moet goed begrijpen dat ze dan helemaal geen crypto by blox bezitten maar een IOU. Als beginner verdiep je heel goed in gevaren waarneer je welke bedrijf dan ook gaat vertrouwen met je crypto. Leer om het zelf te beheren. Zo moeilijk is het niet en koop ergens waar je ook kan opnemen opnemen

 11. @00:03:13 " let op, het is niet mogelijk om crypto op te nemen"….wat een onzin; waarom zou iemand crypto naar die kluis versturen als men het niet mag opnemen??!

 12. We zien regelmatig een opmerking voorbij komen van mensen die het raar vinden dat je geen crypto’s vanuit je BLOX account kunt versturen. Zonder de juiste toelichting daarbij vanuit ons is dat ook volkomen begrijpelijk.

  Allereerst is het belangrijk om te vermelden dat we naast BLOX ook een ander platform opereren, BTC Direct.
  BTC Direct is al sinds 2013 actief en stelt jou in staat om de volledige controle te nemen over je crypto’s.

  Je kunt je crypto’s aankopen via de BTC Direct website óf rechtstreeks vanuit één van de wallets waarmee we samenwerken. Daartoe behoren bijvoorbeeld de meest succesvolle hardware wallets van de wereld, Ledger en Trezor. Maar ook vanuit mobiele wallets zoals Coinomi en Lunu kun je rechtstreeks handelen via de BTC Direct infrastructuur.

  Het ‘be your own bank’ principe is iets waar wij bij BTC Direct veel waarde aan hechten. Het is voor onze founders zelfs de belangrijkste reden geweest om überhaupt een cryptobedrijf te starten. Via shop.btcdirect.eu zijn we daarnaast de grootste officiële reseller van hardware wallets in Nederland.

  Tegelijkertijd is er ook een hele grote groep mensen die volledig ontzorgd wil worden en níet hun coins op een hardware wallet of mobiele wallet wil hebben staan. Voor deze mensen hebben wij in 2017 BLOX ontwikkeld. Om het zo veilig mogelijk te maken hebben we er bewust voor gekozen om geen crypto’s vanuit je BLOX account te kunnen versturen. Dit biedt een aantal essentiële veiligheidsvoordelen. Zo hoeven we bijvoorbeeld geen hot wallet aan te houden. Maar nog belangrijker betekent dat dat er voor hackers geen reden is om oneigenlijke toegang tot je account te verkrijgen.

  Er kunnen namelijk alleen maar euro’s opgenomen worden vanuit je account. Die euro’s kunnen vervolgens alleen maar verstuurd worden naar de bankrekening die is gekoppeld aan je account.

  Hierdoor heb je bij BLOX een unieke ervaring die er voor zorgt dat je met een gerust hart kunt handelen bij een Nederlands platform.

 13. Patent 2020 060606 using body activity to mine cryptocurrency

Reacties zijn gesloten.