BLOEDBAD OP DE BEURS – LET OP DEZE AANDELEN! in 2023

laatste update: 10-2023


Vandaag is het weer een bloedbad op de beurs. Groeiaandelen dalen, meme aandelen dalen. Verder krijgen we nog een aantal belangrijke kwartaalcijfers van onder andere nvidia.

#aandelen
#beleggen
#dalingen
bloedbad
beginnen met investeren
beginnen investeren
kwartaalcijfers nvidia
beleggen
dalende aandelen
rode beurs
crashende aandelen
investeren in aandelen
augustus 2022
aandelen 2022
investeren 2022
aandelen tips

Beleggen via DeGiro:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

6 gedachten over “BLOEDBAD OP DE BEURS – LET OP DEZE AANDELEN! in 2023”

 1. Ik heb een vraag wat totaal niet heeft te maken met de video, ik vroeg me af van waar de stickers van bear & bull op je muur vandaan zijn?

 2. Hoe denk je over de financials in het najaar zoals banken en verzekeraars? Zijn toch veel afgestraft en moeten toch gaan profiteren met deze rentes

 3. Ik ben ook erg benieuwd naar Nvidea deze week. Heb de afgelopen weken wat verkocht, dus als die weer daalt dan koop ik wel weer wat bij. Wat mij betreft zeker een mooi bedrijf, maar de problemen met de crypto markt gaat ze hard raken ben ik bang…

 4. Ik twijfel over mijn aankoop van deze maand. Er zijn nog enkele posities die ik graag wil hebben (amazon, alibaba,…) maar ik zou ook mijn GAK van Nvidia omlaag kunnen halen.
  Ik zou ook een REIT willen aankopen owv dividend uitkering. Ik denk eraan om in mijn portoflio ook wat leuke dividend aandelen te hebben, en van deze heb ik er nog niet veel.
  Wat zou jij doen in mijn plaats en waarom? Ik ben een beginnend belegger, heb een portoflio van €8000 verspreid over een 7tal posities.

  PS, ik weet dat jij geen financieel adviseur bent, dus zal je ook nooit pakken op je advies. Ben echter gewoon benieuwd wat je mening is.

 5. Ik invest heel vee in amazon op t moment door de daling omdat ik weet dat amazon een top bedrijf is wat me erg veel rendament op gaat leveren op langer termijn en mogelijk ook op korte termijn een beetje winst te pakken😝

Reacties zijn gesloten.