BlockFi pauzeert opnames | Coinbase is boos | Crypto nieuws vandaag | #754

laatste update: 12-2022


Crypto leenbedrijf BlockFi heeft een pauze ingelast voor opnames. Daarnaast gaat Axel het hebben over Coinbase. De CEO van de crypto exchange is namelijk erg boos. Dit en meer zie je in de video van vandaag! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:30 BlockFi pauzeert opnames, problemen door FTX
04:45 Politiek VS grijpt FTX aan voor strengere regulering
08:18 Genesis Trading had 175 miljoen bij FTX geparkeerd
10:58 BTC El Salvador staat waarschijnlijk toch niet bij FTX
12:45 Twitter registreert zich als betaalbedrijf
14:58 Koerrrsen koerrrsen!
18:32 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “BlockFi pauzeert opnames | Coinbase is boos | Crypto nieuws vandaag | #754”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Komt er ooit nog een Bull run of gaan we alleen nog maar. Omlaag. Hoor vaak dat de bubbel. Geklapt. Is van crypto sta zelf 80%- in de main. Was altijd een hodler. Begin nu toch te Twijvelen.. Jullie mening? Gr bezorgde inversteerder

Reacties zijn gesloten.