Bitvavo Uitdaging wk11: Bitcoin in El Salvador nu legaal – oproep om het in NL te verbieden?!?! in 2022

laatste update: 09-2022


ABBONEER JE OP DIT KANAAL VOOR DE UPDATES!!!

Nog geen Bitvavo.com account? Maar via deze link een account aan, en je betaald over de eerste €1000 geen transactiekosten. Die kosten zijn bij Bitvavo overigens de voordeligste van Nederland – maar toch!

Heel veel Crypto-verhandel succes – en laat me weten of deze video je geholpen heeft.

Wil je meer van dit soort video’s, abboneer je dan op dit kanaal – als ik iets ontdek wat me handig lijkt voor iedereen, deel ik het!

#crypto​​​​ #nederland​​​​ #bitvavo​​​​ #cryptocurrency​​​​ #cryptohandel​​​​ #bitcoin​​​​ #uitleg​​​​ #staking​​​​ #doehetzelf​​​​ #1jaarproject​​​ #uitdaging​​​ #challenge

9 gedachten over “Bitvavo Uitdaging wk11: Bitcoin in El Salvador nu legaal – oproep om het in NL te verbieden?!?! in 2022”

 1. Ik ga minder en minder kijken naar Bitvavo, ongeacht of de prijs stijgt of daalt. Ik zie het op lange termijn.

 2. ik kijk wel elke dag, ook dit hoort erbij, omdat ik net begonnen ben wil ik weten hoe de koers beweegt 🙂

 3. Hoi Ferdi, ik kijk ook zeker minder nu het allemaal wat tammer is maar ik kijk wel elke dag even, kan het niet laten hahaha maar we hebben een lange weg terug te gaan naar hoe we ervoor stonden een paar weken geleden…. Voor nu even. 2 weken vakantie! Enjoy the weekend en tot snel!

 4. Ik kijk elke dag wel even, er komt waarschijnlijk nog een run omhoog (ik denk dat we in de bulltrap zitten), Je winst hangt natuurlijk ook af van het moment dat je de crypto hebt gekocht. Als je in het dieptepunt van de bearmarket had gekocht had je waarschijnlijk wel winst overgehouden. Maar als je het tot de volgende Bullrun laat staan is het zeer waarschijnlijk dat je dan pas echt winst gaat maken, ook ivm staking.

 5. Zelf check ik wel elke dag eventjes welke kant we op gaan, maar ik doe er verder niks mee.
  Denk idd dat veel mensen handelen uit emotie/angst, en ik denk als je dat juist niet doet… dat je daar op de termijn flink aan kunt verdienen.
  Als je vertrouwen hebt in crypto, dan moet je toch gewoon weer wachten op zonneschijn na deze regen ?

  Zie trouwens ook dat veel mensen er naar mijn mening ook veel te veel mee bezig zijn, en over bijna niks anders meer kunnen praten.
  Merkte aan mijzelf dat ik ook heel de tijd naar de cijfertjes keek in het begin, en ik werd er een beetje gek van.

 6. Ik kijk meestal 1 keer per dag soms 2 keer maar meer heeft meestal toch geen zin

 7. De eerste periode in Mei gestart, ben ik enthousiast gaan kijken. De afname zorgt dat ik het nu iedere dag 1 of 2 keer bekijk. Intussen een aantal keren bij wat afname gekocht en toch zakte het nog verder waardoor het enthousiasme wat afnam. Van het weekend weer wat enthousiasme. De Banken gaan in mijn point of view weerstand bieden en zullen wat manipulerende zaken uithalen. We gaan het zien,.. dank je wel voor je uitleg

Reacties zijn gesloten.