Bitget overview: Crypto futures traden met leverage | Krijg $153 + $20! in 2022

laatste update: 07-2022


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een overview van de beurs Bitget. Een nieuwe opkomende beurs in Europa die in andere delen van de wereld al zijn sporen heeft verdiend.
Als je mijn referral link gebruikt ( krijg je $20 dollar waar je mee kunt traden op Bitget. De winsten die je daarmee maakt mag je houden en van de beurs halen! Alleen voor de eerste 300 aanmeldingen.

#debitcoinconsultant #Bitcoin #Bitget

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

7 gedachten over “Bitget overview: Crypto futures traden met leverage | Krijg $153 + $20! in 2022”

 1. Kennen jullie de beurs Bitget al?
  In deze video een overview van de beurs Bitget. Een nieuwe opkomende beurs in Europa die in andere delen van de wereld al zijn sporen heeft verdiend.

  Als je mijn referral link gebruikt (https://partner.bitget.com/bg/MQU18R) krijg je $20 dollar waar je mee kunt traden op Bitget. (Deze krijg je binnen ongeveer 48u). De winsten die je daarmee maakt mag je houden en van de beurs halen! Alleen voor de eerste 300 aanmeldingen. Daarnaast kun je tot $153 aan bonus geld krijgen.

 2. Interessant weer. Dank je.
  Ik had wel een vraag. Ik heb altijd een probleem met shorten. Kun je hier ook eens een voorbeeld van laten zien op bidgit

 3. <Het is verbazingwekkend wat je doet, de hoeveelheid tijd en moeite die je doneert is verbazingwekkend, bedankt, bedankt… Je geeft me vertrouwen.. zo blij dat ik je kanaal heb gevonden. Dit is een perfect moment om deel te nemen aan de handel, omdat het volatiel is. Ik heb meer dan 9,2 BTC verdiend toen ik in slechts een paar weken bij 1,5 BTC begon met Cischke Kevin Analysis, zijn strategie is zo bevredigend

 4. John als je een groter bereik wilt denk ik dat je wat meer met harde feiten moet komen en dan bedoel ik 'euros' trade eens live, of laat voorbeelden zien, dit doet het goed op Youtube.

 5. Hoi John,
  Ik ben altijd blij met je updates en goede analyses.
  Ik heb mij zojuist aangemeld bij Bitget.
  Hoe weet ik of ik bij de 1e 300 zit?
  En zo ja, wanneer krijg ik die $20,- dan om dit platform uit te proberen?

 6. Ik investeer om de maand in crypto ' het is deze week enorm laag' zal het niet verder zakken ' of is bitcoin zijn tijd voorbij

Reacties zijn gesloten.