Bitcoins verstuurd NAAR beurzen, verdere CRASH?

laatste update: 05-2022


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een analyse van bitcoin. Deze video wordt in samenwerking gemaakt met Crypto Insiders. Je bereikt ze via de volgende link:
Wil je ook leren traden? Kijk dan naar mijn cursus waarin je van A tot Z leert hoe je kunt handelen.

Of www.debitcoinconsultant.nl

#debitcoinconsultant #Bitcoin #cryptoinsiders

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

16 gedachten over “Bitcoins verstuurd NAAR beurzen, verdere CRASH?”

 1. 5:25, zeg nooit nooit maar zo'n tijdelijke stop van het dalen zegt nog helemaal niks. Het lijkt er op dat het percentage bitcoin continu afneemt en af en toe heel even stabiliseert om weer verder te dalen. Het is verder lastig te zeggen of het aantal wales afneemt. Je kan namelijk meerdere adressen hebben. De grafiek gaat ook maar van 2255 tot 2290, hier kan je niks significants uithalen.

 2. Ik denk dat de whales de markt aan het manipuleren zijn en ik denk dat er een binnenkort een harde bounce komt waardoor we weer op route zullen belanden.

 3. bedankt voor de update weer. wat ik niet snap is dat er zoveel grote investeerder in bitcoin zitten (MicroStrategy, Tesla en andere grote jongens) die niet verkopen. dan moet er toch een keer een bodem zijn?

  ook ben ik teleurgesteld in sommige altcoins die een goed team/product (zoals Vechain bijv.) hebben maar gewoon BTC volgen. ik verlies mijn vertrouwen in de crypto space.

  Ben wel blij met de kalme en realistische/eerlijke benadering van John.

 4. Bedankt voor de video weer! Vraagje: met de recessie die voorhanden is, is het daarmee niet aannemelijk dat de bearmarket nog veel langer (dan een half jaar) zal duren? En sterker nog, dat BTC harder zal crashen dan 2017, omdat er toen geen sprake was van economische krimp?

 5. Bedankt weer voor je informatieve video John!

  Het geduld van velen wordt wederom nog even op de proef gesteld…

  Tot morgen!

Reacties zijn gesloten.