Bitcoins verkopen, hoe moet dat? | How to crypto | BTC Direct in 2022

laatste update: 09-2022


Direct bitcoins verkopen kan via

Bitcoins (BTC) verkopen kan bij BTC Direct veilig, snel en gemakkelijk. Vul het bedrag aan bitcoins dat u wenst te verkopen in de calculator in en wij tonen u direct de prijs in euro’s.
Abonneer voor het laatste nieuws en de koers:

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Krijg 5 euro bitcoin:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

———–

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertellen we je alles over de bitcoin koers en het laatste bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van de bitcoin, de koers van de litecoin, de koers van de ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #bitcoinsverkopen

13 gedachten over “Bitcoins verkopen, hoe moet dat? | How to crypto | BTC Direct in 2022”

 1. inmiddels al een 10 minuten geleden de bitcoins verkocht, hoewel nog steeds niet geupdate,
  ik hoop dat ik het bedrag niet zo maar kwijt ben.

 2. Dank voor de heldere uitleg. Hoelang duurt zo'n transactie? Is het uren, dagen of weken?

 3. hoi ik ben 15 jaar en ik zie dat ik een foto moet maken van mijn paspoort kunnen anderen mijn pas foto dan zien ?? en is het 100% veilig ??

 4. Dus je maakt winst door dat de prijs van de bitcoin stijgt, toch en gaat dan het aantal bitcoins in de copay wallet automatisch omhoog, hoe zit dat

 5. Hoi mensen ik wil me bitcoins verkopen maar het adres die ik kopieer bij blockchain is onjuits staat er wat moet ik nu doen?? Heb het meerdere malen geprobeerd.

 6. waarom komt er geen antwoord op de vraag van ​ Nathan Collin ?
  gezien de tijd die er tussen de verkoop zit en de daadwerkelijke uitbetaling.
  in je uitleg verkoop je voor €20,– , stel nu dat de bitcoin zakt in de tussentijd, krijg je het bedrag waarvoor je hem verkocht. of het bedrag waarop de munt op het moment van overmaken staat?
  als de munt op dat moment hoger staat is het niet erg, als hij lager staat wordt het een ander verhaal 🙂

 7. de mensen hun account blokkeren, waar 2 keer geld is naar betaald, we zullen dit eens oplossen met een klacht gaan in te dienen

 8. Het versturen van 0,01 BTC kost 0,000528 BTC 
  en 
  BTCDirect biedt 96,56% van de waarde van Bitcoin. 

  Totale transactiekosten: 8,72%.

Reacties zijn gesloten.