Bitcoin: zet de rally door? in 2023

laatste update: 12-2023


Afgelopen weken zagen we de koers van Bitcoin stijgen nadat het voor meerdere weken aan stuk support vond op de 200-weken Moving Average. De koers schoot met ruim 7% omhoog tot een high van ongeveer $ 28600 en ligt nu op een niveau van ongeveer $ 27500. In deze video bespreek ik met jullie de grafiek van Bitcoin en vertel ik of ik dit een goed moment vind om te accumuleren of niet. Daarnaast bespreek ik in het tweede gedeelte de grafiek en Fantom en ga ik ook in op Alts in het algemeen.

🚨🚨 *ultimateDCA: de meest complete DCA cursus is vanaf nu verkrijgbaar*
πŸ‘‰

🚨🚨 *Wekelijkse Crypto Update: meld je GRATIS aan!*
πŸ‘‰

🚨🚨 *Maak gratis een een account bij Bitvavo en ontvang 10 EURO welkomstbonus!*
πŸ‘‰

*Handige tools die ik gebruik*
πŸ‘‰ *Ledger* –
πŸ‘‰ *Tradingview* –

Inhoud van de video

00:00 – Introductie
00:22 – ultimateDCA is live!
01:31 – Wekelijkse crypto update
02:15 – Bitcoin
10:50 – Bitcoin Dominantie
13:09 – Fantom
18:06 – Samenvatting

Deze video is geen financieel advies en enkel voor educatieve doeleinden.

⛔️⛔️⛔️ Let op: in de comments zijn er personen die zich voordoen als mij met in hun naam een whatsapp verwijzing. Dit ben ik uiteraard niet! ⛔️⛔️⛔️

6 gedachten over “Bitcoin: zet de rally door? in 2023”

  1. Head & shoulders en dan omlaag richting 20k zone of lager geeft mooie kansen …anders weerstand breken en hoger, DCA met een langere termijnvisie is gewoon blijven stacken op de juiste (logische) momenten 😎😎😎😎😎

  2. Ik ben echt een groentje in cryptoland, moeder van 44 jaar die het echt super leuk vindt om te gaan investeren in crypto en aandelen. Dus heb ik je cursus gekocht en ga er heel snel mee starten!! Dankjewel David voor je informatie hier op dit platform.

  3. David,wat lijkt jou de ideale moment om miners te kopen?

Reacties zijn gesloten.