Bitcoin Verwachting 2023!! in 2023

laatste update: 02-2023


Bitcoin Verwachting 2023!!

In deze video gaan we met jullie vooruit blikken op 2023.
Er is natuurlijk verschrikkelijk veel gebeurd in 2022 omtrent bitcoin.
Komt het nog goed met bitcoin?

Official partners:
🏆 BYBIT (tot $4000 Bonus):
🏆 Bitvavo (€10 Gratis):

___________________________________________________________________

Content:
🔶Altcoin Serie:
🔶Copytrading Serie:
🔶Earnings Serie:
🔶Aan Tafel met Doopiecash:

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

*Geldig voor de eerste 7 dagen na aanmelding

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#2023 #Bitcoin #Doopiecash

30 gedachten over “Bitcoin Verwachting 2023!! in 2023”

 1. Lekker hoor deze lange content waarbij je makkelijk 2 bakkies ☕️ kan wegtikken.. net als de video ben ik hier voor the long run; Okayyy lets GOOoooo..

 2. Als ik zo naar de log grafiek kijk zie ik toch dat de impulsen afzwakken. Ik ben zeker op lange termijn bullish maar de impulsen lijken per bull run zwakker te worden. Gelukkig kijken we niet alleen log, en ziet de normale grafiek er wel bullish uit. Maar wel iets om in het achterhoofd te houden.

 3. Waren LUNA en Celsius niet meer CeFi? Platformen zoals aave en uniswap werken allemaal prima en dat is meer echte DeFi toch?

 4. Goeie video! En helemaal mee eens! Heel makkelijk om altijd de bitcoin de schuld te geven van externe factoren. BTC is de aorta van de crypto wereld met een groot incasseringsvermogen. Betere tijden zullen herleven, dit is onomkeerbaar.

 5. Met build back better heb ik wat anders in me hoofd..

  Klaus, cbdc, co2 budget etc etc

 6. Lange termijn Investering. Cardano en Chainlink 🙂

 7. Ik heb zoveel geleerd de afgelopen maanden en ik leer nog steeds. Ook het filmpje een paar dagen terug over motivatie heeft me zoveel goed gedaan.

  Had ik maar dit….. als ik dat had gedaan dan had ik nu…. Enzovoort. Ik heb het niet gedaan punt.

  Ik ben er van overtuigd dat ik tijdens deze bearmarkt zoveel mogelijk btc en eth moet binnen harken, om tijdens de volgende bull run diegene te zijn die het hardst lacht.

  Mannen dank jullie wel!

 8. Het is wel opvallend dat net als de Euro met de ECB, de centraal gereguleerde COINS ook altijd naar NUL gaan!
  DIT IS DE REDEN WAAROM BITCOIN DECENTRAAL IS!
  Bitcoin is bedoelt opgezet om een eerlijkere manier van geld te creëren.

 9. Dus , de FED en de SEC hebben baat bij een uitgestelde regelgeving. Op deze manier zullen ze nog vlugst af zijn van de Crypto hipe.

 10. Ik denk zelf dat de echte projecten zijn zoals Chainlink & Vechain. Als je ziet waar Vechain aan werkt binnen de crypto & business wereld is dat echt web3.0 / crypto. Daarnaast moet Bitcoin echt in het daglicht blijven komen als een goud 2.0 en niet als crypto.

 11. Nou ik ben het niet met jullie eens dat het niet uitmaakt wanneer die 100k er komt. Ik ben met veel geld op het hoogte punt ingestapt dus zie graag mijn geld terug. Ik kan niet eens meer op vakantie de komende jaren.

 12. Al eens gehoord van Hocus Pocus Finance? een Nederlands team en Ge audit! Ze lanceren een DeFi Protocol zodra Pulsechain live is!🧙

 13. 👍Top info DC, thanks. Niks over VeChain en Cardano en XRP🤔toch ook sterke coins voor straks of niet🤔🌷

 14. is het de moeite om een abonnement te nemen op tradingview Pro? Mooie korting nu met Black Friday. Leuke video btw!

 15. Genesis? Grayscale? Blockfi? Recessie? We gaan nog lager met bitcoin en 2023 crypto winter waarin niet veel gaat gebeuren net als in 2019! Ergste is nog niet geweest.

 16. Oprecht echt super goede content. Heb gelijk geabonneerd. Jullie weten waar je over praat. Dat merk je gelijk.

 17. 'Bitcoin kopen, juist NU!' 1 dag voor de FTX crash. Kan natuurlijk gebeuren mannen.. Echter in deze video geen bodem levels tekenen en 'komende jaren worden goed' roepen is een leermoment wat ons mogelijk vertelt: De bodem is reeds gezet, PRE pivot, PRE $10k, PRE 2023. We gaan het zien, op een mooi jaar 🙂 <3

 18. Ik kijk niet naar 2023 ik kijk naar de halving van 2024 en 2028 dat worden de echte gouden tijden voor bitcoin

 19. van alle cryptogoeroes van 2jaar geleden zijn jullie de enige die er nog zijn. thanks jongens voor alle nieuwtjes en uitleg etc.. maar hoe denken jullie over de inflatie

 20. Het is dit keer anders mensen!
  2023 Ressesie big time.
  30k Btc kunnen we nog lang over dromen.

 21. Je doet geweldig werk door elke dag miljoenen mensen op te leiden. Ik kijk graag oprecht naar je video's, ik ben je dankbaar. Ik heb getuigenissen gehoord van mensen over cryptocurrencies, maar ik begrijp niet hoe het echt werkt. Kan iemand mij helpen met de juiste aanpak om cryptocurrency te verhandelen en goede winsten te maken bij het investeren in bitcoin?

Reacties zijn gesloten.