BITCOIN STAAT OP EEN CURCIAAL LEVEL + CANADA EN OEKRAÏNE NIEUWS || CRYPTO DEZE WEEK #54

laatste update: 05-2023


💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 The Financial Hub Discord:

Tijd voor Crypto deze Week

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik sinds halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#BITCOIN
#ETHEREUM
#CRASH

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
stellar
ethereum

19 gedachten over “BITCOIN STAAT OP EEN CURCIAAL LEVEL + CANADA EN OEKRAÏNE NIEUWS || CRYPTO DEZE WEEK #54”

 1. Heldere uitleg, zou je het Nederlands LTO network willen bekijken, ja het is een altcoin maar eigenlijk zou dit project op de gewone aandelenmarkt moeten zijn. Fantastische doelen en een geweldige nieuwe roadmap wat betreft eigenaarschap op het gebied van NFT's.

 2. vind het bijzonder dat je het eerst hebt over een overheid die je tegoeden kan bevriezen en dat er daarom interesse is in bitcoin, maar daarna hoopt dat diezelfde overheid de crypto markt gaat reguleren. is dat niet een beetje met elkaar in tegenspraak?

 3. Mijn portfolio is van 68 k naar 23 k gezakt en nog steeds dalende soms huil ik uren lang in mijn bed en kom ik te laat op werk en reageer ik af op mijn collega’s

 4. Als. Het echt fout gaat. Tussen Oekraïne en Rusland dan plurt ,( zakt )alles ( bijna ) naar beneden zowel aandelen als crypto s ook al heeft het niets met die situatie te maken was laatst ook bij slecht nieuws ,vast houden en maar hopen op betere stabiele tijden

 5. Wat in Canada is komt hier ook nog wel. Binnenkort mag je niks meer zeggen. Heel gevaarlijk wereldje helaas.

 6. Ik probeerde me aan te melden op coinmerce maar als ik op verify email klik krijg ik een error. Is hier een reden voor of is dit een bugg?

 7. Ik heb leuk verdiend met crypto en heb ook nog iets naar gelukkig 2015 2016 2017 al meegemaakt en dit jaar echt prefect eruit (niet alles) er komt vast nog wel een run maar wees niet gierig

 8. Kort samengevat:

  Rusland start de oorlog: Bitcoin zakt.
  Rusland start geen oorlog: Bitcoin stijgt misschien.

 9. Prima video! Wat ga je doen met je vechain? De altcoins hebben het allemaal zwaar. Want stel je voor dat we werkelijk dalen naar 20k, wat mogelijk is, ja vechain… ik heb nog niks verkocht, enkel BTC bijgekocht naarmate we dalen

 10. ☝️Contact this Dude if you really want to make money out of bitcoin trade, I just got my second withdrawal $42,520 as my Profits for the second time

 11. ☝️Contact this Dude if you really want to make money out of bitcoin trade, I just got my second withdrawal $42,520 as my Profits for the second time

Reacties zijn gesloten.