Bitcoin programmeur gehackt | IMF: 2023 wordt erger dan 2022 | Crypto nieuws vandaag | #788

laatste update: 01-2023


Een Bitcoin programmeur is 3,15 miljoen euro aan Bitcoin verloren door een hack. Daarnaast zegt het International Monetary Fund dat 2023 zwaarder wordt dan 2022. Wij hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:08 Resultaten BTC
04:53 Bitcoin programmeur gehackt
08:00 Dogecoin komt met nieuw fonds voor ontwikkelaars
10:28 Australië groeit vliegensvlug op ranglijst bitcoin ATM’s
13:25 IMF: 2023wordt economisch nog moeilijker dan 2022
16:20 Koerrrsen koerrrsen!
21:20 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

11 gedachten over “Bitcoin programmeur gehackt | IMF: 2023 wordt erger dan 2022 | Crypto nieuws vandaag | #788”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Beste wensen Axel! Laat nooit een goede crisis onbenut. Thanks voor de video 👋

  3. Hi Axel is dit iets van jouw of zijn dit scammers.
    1 berichtje je te sturen via je whatchapp nr

  4. "There are two types of people who will tell you that you cannot make a difference in this world: those who are afraid to try and those who are afraid you will succeed." _Ray Goforth

  5. Graag video over spam Nft in je hardware Wallet wat mee te doen/niet mee te doen staat niks op YouTube over gevaarlijk of is het niet erg

Reacties zijn gesloten.