Bitcoin overtreft volume VISA | ECB: voorlopig geen renteverlagingen | Crypto nieuws vandaag | #954 in 2023

laatste update: 12-2023


Behalve eindelijk (!) positief nieuws over de waarde van Bitcoin, is er daarnaast méér dan genoeg te melden. Het laatste nieuws zie je in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:29 Genesis stopt met cryptodiensten
03:49 Bitcoin overtreft handelsvolume VISA
05:47 Foutje Paxos: 20 BTC aan fee betaald
08:01 Uitrol nieuw testnet Ethereum mislukt, wat nu?
10:56 ECB: voorlopig geen renteverlagingen
12:41 Koerrrsen koerrrsen!
16:05 Outro
—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

5 gedachten over “Bitcoin overtreft volume VISA | ECB: voorlopig geen renteverlagingen | Crypto nieuws vandaag | #954 in 2023”

  1. Tja we dachten allemaal ook dat Binance een betrouwbare beurs was. Bybit verandert ook steeds de regels gedurende het spel (KYC)
    Bitvavo loopt door, maar biedt minder trade opties…..

  2. Mensen kijk uit, het zijn oplichters, ik had een account met geld er op, en die is opeens verdwenen, en ze reageren niet, en nemen de telefoon niet op.

Reacties zijn gesloten.