Bitcoin Opweg Naar Grootste Bullmarkt OOIT!! | Spot Trading Serie! in 2023

laatste update: 09-2023


Bitcoin Opweg Naar Grootste Bullmarkt OOIT!!

In deze video gaan we het met jullie hebben over bullruns. Vandaag nemen wij daar een realistische kijk op in de nieuwe spot trade video.
Staat de grootste bullrun ooit op ons te wachten?

🔶Bitvavo Mei Actie !

Open nu een account bij de grootste exchange van Nederland via DoopieCash en na succesvolle verificatie ontvang je een welkomstbonus van €10.

Bestaande leden die al een account hebben via DoopieCash en minimaal €200 aan volume verhandelen in de maand mei maken tevens kans op:
€250 Bitcoin.
€100 Ethereum.
2x Ticket Naar Het DoopieCash Event 2023.
Laat hiervoor een reactie achter onder de livestream van 1 mei!

Maximaal profiteren van de markt door optimaal alle kansen te benutten zoals long, short en het toepassen van leverage?
🔶

___________________________________________________________________

Content:
🔶Altcoin Serie:
🔶Copytrading Serie:
🔶Earnings Serie:
🔶Aan Tafel met Doopiecash:

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

*Geldig voor de eerste 7 dagen na aanmelding

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Traden #bitvavo #Doopiecash

30 gedachten over “Bitcoin Opweg Naar Grootste Bullmarkt OOIT!! | Spot Trading Serie! in 2023”

 1. Wat me super bullish maakt voor BTC specifiek is de ordinals theory, waardoor inscripties op individuele sats mogelijk maakt, zoals Ordinals, Brc-20 coins, …

 2. Top serie 💪💥🚀!! Aanradertje is bij deze serie de object tree gebruiken..

 3. Thanks guys. Ik heb ergens wat entry's en TPs gemist; kunnen jullie in de live streams op de tijdsbalk een sectie markeren onder de video indien spot voorbij komt? (soms deed tijdstampman, of hoe jullie hem/haar ook noemen, dat)

 4. We moeten eind mei/ begin juni in de gaten houden. Hongkong mag weer crypto aanschaffen. Aangezien China Hongkong erbij heeft gehaald geldt dit mogelijk voor heel China. Dat is een potentiële markt voor een derde van de wereld bevolking. En als de rest van China niet mee doet, doet de Chinese centrale bank het wel.

 5. Yes, heel fijn dat er weer een nieuwe in de spot serie is. Heb meteen mee gedaan, thanks mannen! 😀

 6. volgens mij komt er een recessie aan, bergen met goud kan je lang wachten

 7. deze is van gaaaawt waarde (goud waarde) portfolio management is iets die onderschat wordt zoals aangegeven wil je volle gas er in en geld verdienen maar geld verdienen is ook een deeltje liquide blijven !! loved this one Gents !!

 8. Had ook leuk geweest, als jullie ook bij jullie etoro account wat geleidelijker hadden ingekocht, in plaats van alles op de top in een korte periode….

 9. het is wel mooi dat account kwa euros omhoog is gegaan,maar is aantal eth of bitcoin ook gegroeid,want als straks weer een keertje eth 1000k wordt en bitcoin 20k dan heb je er nog niets aan..

 10. Goeie video heren! Belangrijkste boodschap, brand niet door al je geld heen, nog niet. Naast dat ik heel graag in een eindeloos voelende bull run terecht kom is er ook nog steeds kans op een mega crash voordat de echte bull run komt. Kwa tijdslijn kan het makkelijk: piek nu ergens in mei rond 35k, 3 maanden daling naar oude lows, 3 maanden daling naar nieuwe lows, 3 maanden accumulatie en dan nog zijn we ruim op tijd voor het bullish window vanuit de halving april/mei 2024. Kan ook nog mooi uitlijnen met de FED rente pivot en de recessie/crash die daar meestal op volgt (de werkelijke recessie).

 11. Met alle respect hoor. ‘22% op 6 maanden, waar vind je dat?’ Dat stelt echt niets voor als sommige alts 5x of zelfs 10x hebbe gedaan de afgelopen 4 maanden. 22% op 6 maanden is gewoon heel matig in de cryptowereld

 12. Lekker bezig mannen. Mooie content voor de basis. Om te leren omgaan met de start van investeren 🎉

 13. Nice, bedankt weer 👍🏻. Een vraag mbt spot traden waar ik niet helemaal uitkom. Prijs omlaag= bijkopen. Prijs omhoog= TP's. Nemen. Maar wat als prijs blijft dalen en TP's niet meer bereikt? Laat je deze staan of annuleren en opnieuw plaatsen obv de nieuwe entries?

 14. Weer super zoooo leuk de spot ik sta inmiddels ook in een lekkere plus

 15. Bitcoin gaat gewoon naar de 3k jullie zijn je centjes zo weer kwijt

 16. $pepe starting it 🐸 almost 1B marketcap. Not to late still minimum 50x to go

 17. 50 euro's zetten jullie op de account van Bitvavo ?! Jullie hebben miljoenen ! 50 euro 's ? Gaan de zaken minder goed dan ze lijken te gaan ? 🙂

 18. Ik mis nog de werkelijke reden(en) van de 75% daling vanaf november ‘21. Jullie lijken wel een en ander te weten over macro-economische factoren, maar praten daar veel te weinig over, terwijl dat juist de drivers zijn van markten.
  Ik wacht op $23,000 en dan stap ik ook in.

Reacties zijn gesloten.