Bitcoin onder 33.000 dollar | Instagram gaat NFT’s ondersteunen | BTC nieuws vandaag | #640


Koop nu je Ledger Nano S bij de officiële reseller:
De koers van bitcoin heeft flinke klappen gehad afgelopen weekend. De prijs daalde tot onder de 33.000. Is er vandaag weer wat positiever nieuws? Je ziet het vandaag in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:20 Bitcoin onder de 33.000 USD, laagste sinds juli
06:21 Instroom bitcoin naar exchanges neemt explosief toe
09:51 Instagram start vandaag met NFT pilot
12:03 Google richt web3 team op
13:48 IMF waarschuwt Argentinië en CAR om bitcoin
16:50 GIVEAWAY 2x Ledger Nano S Plus UITSLAG!
18:22 Koerrrsen koerrrsen!
24:36 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

10 gedachten over “Bitcoin onder 33.000 dollar | Instagram gaat NFT’s ondersteunen | BTC nieuws vandaag | #640”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Yes yes yes ik hou van bitcoin dit is een goede dip om bij te kopen van mij mag hij nog veel lager gaan zolang de banken blijven geld bijdrukken stop ik niet met schaarse assets kopen zelfs niet als ze de rentes verhogen er is nog steeds een enorme schuldenberg vergeet dat niet ze maken hun schulden nu alleen wat duurder afgelopen 2 jaar is er ongeveer 1850 miljard dollar en net zoveel euros bijgedrukt door de fed en ecb nou dat is kapitalisme

  3. Zijn er serieus nog mensen die in de BTC geloven, inmiddels op 30K ??? Ik denk dat belangrijke steun niveau, waar iederéén het steeds over heeft en zinloos blijkt, maar dat die steun niveau ergens op de nullijn zit 🤣

  4. Hello, I'm new in crypto trade and I have been making huge losses on my own but I recently see a lot of people earning from it. can someone please tell me what I'm doing wrong

  5. <Geweldige post Zeer gedetailleerde en beknopte video die je hebt gepost vriend, hou van je inhoud, het is grappig hoe sommige mensen nog steeds niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven hervormen. Het is moeilijk voor iedereen die er tegenwoordig tegen is. Hoewel ik vanuit het perspectief van een handelaar denk dat we echt meer experts op dit gebied nodig hebben om nieuwelingen/investeerders voor te lichten over hoe de gemeenschap werkt, fluctueert de prijs van BTC de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en je kunt niet zeggen of het zo is. als deze onzekerheid te bearish of bullish wordt, duwt deze onzekerheid de meeste handelaren weg en dwingt investeerders om vast te houden. omdat je als belegger manieren vindt om steeds meer munten te verhogen en op te waarderen, zou ons belangrijkste doel moeten zijn om winst te maken. Het hangt allemaal af van het patroon dat u verhandelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 2 BTC en verzamelde meer dan 4,5 BTC in slechts 4 weken met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, de heer Cameron Bryon. Zijn methoden zijn top en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken via Telegram [ @Cameronsignals ] en op WhatsApp [ +12092884571 ]…

Reacties zijn gesloten.