Bitcoin onder 30.000 dollar! Is er nog hoop? | BTC Nieuws vandaag | #456 in 2023

laatste update: 02-2023


Bitcoin daalt onder de psychologische grens van 30.000 dollar. Is dit het moment om weer in te stappen, nu iedereen juist angstig is? Of toch nog even wachten op een verdere dip. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:16 Institutionele interesse koelt flink af
05:30 Grayscale “ETF in VS kwestie van tijd”
07:39 “The B Word” start morgenavond 18:00!
09:31 Gedrag miners en whales
11:52 Reguliere beurzen wereldwijd onderuit
14:01 Koerrrsen koerrrsen!
20:34 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:

✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

15 gedachten over “Bitcoin onder 30.000 dollar! Is er nog hoop? | BTC Nieuws vandaag | #456 in 2023”

 1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

 2. Wacht maar tot december en kijk dan waar alles staat, als het bloed door de straten loopt moet je kopen

 3. De gehele cryptohype is gebakken lucht en een spelletje van handelaren en whales, hun bepalen de prijs en niet de schaarste, das bullshit, het gaat alleen om geld verdienen in dollars en euros, geloof maar niet dat de btc ooit groter word dan de dollar, bij de volgende bullrun zal alles dermate dicht gereguleerd zijn dat men alleen nog kan beleggen via fondsen, bezit je zelf btc? Kun je niks mee, let maar op, in de toekomst zal niemand meer iets mogen bezitten.

 4. Dit shirt is veeel beter 👍🏽 , er is zeker nog hoop maar wel met een ander uitgangspunt.

 5. Laat alsjeblieft weer terugzakken naar 5000 dollar. Dan stap ik in en zet ik mijn spaarcentjes er op!

 6. Ik hoop dat BTC keihard in elkaar stort. Onder de 20.000 dollar lijkt me een mooie waarde om weer in te stappen.

 7. die bitcoin blijft voorlopig gewoon zakken. elke keer hopen en hopen… schiet niet op. het moge duidelijk zijn dat het komende weken gewoon de daling voort zet.

 8. Welke organisatie (whale?) verplaatste ruim 79000 BTC naar coinbase? Manipulatie? Toch vervelend dat bepaalde partijen zo'n 'macht' hebben. Hoewel, al met al is BTC slechts 1000 dollar gedaald.

 9. De instituties doen ongeveer hetzelfde als de retail. Als de prijs stijgt, fomo ze in crypto. Als we een pump kunnen krijgen boven de 40k zullen de instituties binnen no time terug komen.

 10. De gemiddelde whale heeft gekocht voor 28k per btc. Ze gaan de prijs niet hieronder langdurig houden.

 11. Weg met BTC en investeren in het enige echte geld fysiek goud en zilver @Be Forever Young Belgium

 12. Beste Alex ,

  Kijk graag naar je informatie btc direct filmpjes. Misschien kun jij antwoord geven hoe komt het dat op coinmarketcap HEX op plaats 201 staat maar wel met een marktcap van 21 miljard ????

Reacties zijn gesloten.