Bitcoin nog 1 stijging of klaar voor 50% daling? + Analyse ETH/MATIC/TOTAL/SPX/DXY in 2022

laatste update: 10-2022


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een analyse van BTC/ETH/MATIC/TOTAL/SPX/DXY. Deze video wordt in samenwerking gemaakt met Crypto Insiders. Je bereikt ze via de volgende link:
Wil je ook leren traden? Kijk dan naar mijn cursus waarin je van A tot Z leert hoe je kunt handelen.

Of www.debitcoinconsultant.nl

Crypto Parels:
Meer (dagelijkse) updates buiten de video’s om? Zie de Premium Discord Groep: bit.ly/premium-discord-groep
Mijn favoriete beurs voor traden FTX (review):
Betrouwbare, Nederlandse beurs:
Cursussen:
Bitcoin webshop: bit.ly/bitcoindebuut-webshop

0:00 Intro & nieuws
4:47 SPX
7:30 DXY
8:06 BTC
14:47 ETH
16:48 TOTAL
18:06 MATIC

#debitcoinconsultant #Bitcoin #cryptoinsiders

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

26 gedachten over “Bitcoin nog 1 stijging of klaar voor 50% daling? + Analyse ETH/MATIC/TOTAL/SPX/DXY in 2022”

 1. Voel je FOMO in deze stijging? Heb je juist verkocht of bijgekocht?
  Crypto Parels: https://cursus.debitcoinconsultant.nl/cursus/crypto-parels/

  Meer (dagelijkse) updates buiten de video’s om? Zie de Premium Discord Groep: bit.ly/premium-discord-groep

  Mijn favoriete beurs voor traden FTX (review): https://bit.ly/favoriete-beurs-FTX

  Betrouwbare, Nederlandse beurs: https://bit.ly/bitvavo-traden

  Cursussen: https://bit.ly/crypto-cursussen

  Bitcoin webshop: bit.ly/bitcoindebuut-webshop

 2. Verdorie, ik zag eth richting 7K gaan!
  Verkocht, enne
  Goedemorgen jongeman 😄

 3. Erg negatief sentiment, historie vertelt andere zaken, maar ja toen was er ook geen inflatie, we gaan het zien. Komende 2 weken zal uitsluitsel bieden. Dank je wel John. Oh ja, 1 dingetje, de bollinger bands op de dag komen in line te staan, het lijkt op de start van de nieuwe bullmarket net als voorgaande starts. We houden hem scherp, ik zie nog steeds een jump komen. Ik zal wel te bullisch zijn..hahaha

 4. De bodem is duidelijk in los van een eventuele retest. Nu een retrace tot 40k of nieuwe highs. 50% crash roepen van hier is geen TA. Iedereen unfollow.deze sukkel

 5. Bedankt John. Fijne week gewenst. Wat is je technisch target voor ETH? Je sprak van btc 12,5K

 6. Ook weer een inflow alert gekregen via cryptoquant. All exchange btc inflow is over de 30 geschoten en staat op 53

 7. Dank je wel weer voor de uitgebreide en heldere video. Mooi dat je MATIC ook even mee hebt genomen. Ergens hoop ik dat we de downtrend in gaan zetten dan kan ik spot nog mooi wat extra in gaan slaan 😉

 8. Bitcoin zal kunnen dalen. Veel investeerders hebben BTC gekocht met geleend geld, welke ook terugbetaald moet worden. Kosten van levensonderhoud stijgt en stijgt. Een laatste daling zal het einde van de huidige cyclus zijn, en de start van een nieuwe. De markt heeft een negatief sentiment. De CB zullen de rente laten stijgen om de inflatie tegen te gaan. Pas als de inflatie gunstige cijfers laat zien, zul je zelfs dalende rentes zien. Dat is het moment dat de markt hersteld.

 9. < stapte voor het eerst in BTC in 2016 en heeft sindsdien activa tegen verschillende prijspunten hodling / gekocht. Ik heb al eerder correcties ondergaan en zal in de toekomst waarschijnlijk meer ervaren. Volatiliteit is simpelweg de prijs die men moet betalen als men wil spelen. Ik heb geen Alts omdat ik een beetje een BTC Maxi ben, maar dat gezegd hebbende, als BTC niet eerder is overleden, zal het dat nu zeker niet doen. Blijf erbij – ja, we voelen allemaal de pijn, maar op de lange termijn zal dit slechts een blip zijn. Dit is hoe ik eerdere correcties zie toen ik voelde dat ik op een hoogtepunt kwam (destijds denk ik dat het minder dan $ 1000 was en overal stuiterde!). Als ik nu terugkijk, zie ik alleen maar spijt dat ik op dat moment niet de moed had om meer te kopen. Maar als u gelooft dat BTC waarde heeft, koop dan in ieder geval de dips als u het zich kunt veroorloven. Voor degenen die op 60 of 70K binnenkwamen en de crunch voelden: blijf volhouden. BTC is geen schema om snel rijk te worden. Wacht maar af en je zult zien: je komt er sterker uit. Ik koop en handel gewoon op lange termijn meer dan ooit, ik heb meer dan 11` btc verdiend met 3.1btc in slechts 5 weken vanaf daghandel met Expert MR. Leon Calvin Crypto binnen enkele weken is dit een van de beste media om een ​​back-up van uw activa te maken voor het geval het bearish wordt. Technische analyse is mijn tweede. U kunt de heer Leon Calvin bereiken op ͲeIєɠɾαm @ leoncalvintrade. Proost, bedankt me later.

 10. Hoe kom ik de premium discord?
  Moet ik daarvoor een cursus afnemen?

 11. <Educatieve post, geweldige video en een aantal leuke tips! Deze periode van inflatie maakt alles moeilijk voor iedereen, maar ik denk dat mensen moeten begrijpen dat dit een enge tijd is voor nieuwe investeerders, maar het beste wat je kunt doen, is beslissingen niet op emoties baseren. Vanuit het oogpunt van een handelaar hadden we echt meer experts op dit gebied nodig om nieuwkomers les te geven. Investeerders werkten om de gemeenschap te informeren. De prijs van BTC fluctueert de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en u niet kunt zeggen of deze bearish of bullish zal zijn. Deze onzekerheid verhoogt het aantal handelaren die ook hun portefeuille uitbreiden. Ik zou zeggen dat rondhangen en wachten terwijl anderen daghandel zijn totaal verkeerd is. Dat is de verkeerde mentaliteit als je geen actie onderneemt. Hodl is niet het plan voor een belegger, omdat we als belegger manieren moeten vinden om steeds meer munten toe te voegen en opnieuw te laden om winst te maken. Het hangt allemaal af van de experts waarmee u handelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 0,7 BTC en vergaarde in slechts 4 weken meer dan 2,5 BTC met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, ARGON TIHALT. Hij maakt alles zo gemakkelijk en begrijpelijk, zijn methoden zijn top en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken via e-mail [Argontihalt@gmail.com] en Telegram [ @ DAILYTRADE147 }. Zijn signalen zijn zeer nauwkeurig en bieden altijd een groot positief rendement op uw investering.

 12. John, dit zijn wel heel goede video met een duidelijke uitleg. Ik ben wel benieuwd hoe dit gaat uitspelen.

 13. Pff btr heb je gelijk..heb voor de zoveelste keer mn kooporders verwijderd.. om het maar gewoon ff af te wachten. Beter krijg je gelijk en gaan we flink dalen..

 14. No importa la caída del mercado de valores, uno necesita tener una cartera diferente, ya invertí en Forex y Crypto, que son realmente rentables

 15. Hell breaks the loss after just a few days of the plunge in the price level of the major cryptocurrencies. many of us keep forgetting that crypto is obviously exposed to a volatile market environment, although i am 100 % sure that crypto would rise in the long run ( new investors keep turning to crypto as an investment location) Although a seasoned trader would personally agree a trader earns a lot regardless of the price of cryptocurrencies and that a price drop is equally an opportunity to acquire stocks for profitable trading, with Daniel Wright i would say trading went smoothly for me. I started at 1.5 BTC and raised over 6.5 BTC in just three weeks using the trading strategy given to me by veteran trader Daniel Wright.

 16. John trek je het niks aan! Je geeft altijd een eerlijk advies vanuit jou oogpunt gezien en daarom hebben we ook zoveel aan je! Of het wel of geen bodem is daar zijn meningen bij veel cryptohandelaren over verdeeld mede door de inflatie en is zeer lastig te voorspellen. Vanuit jou oogpunt super duidelijk uitgelegd. Dankjewel daarvoor en blijf vooral je eerlijke mening geven. Zoals je al zelf zegt, neem je beslissingen zelf en handel hiernaar. Daarom lijken mij al die negatieve reacties zinloos. Hou je haaks!

 17. Uw strategieën hebben me geholpen om op 30-jarige leeftijd meer dan $ 200.000 in de handel te bereiken!! Bedankt Expert JENNY. Laat de goede werken doorgaan

 18. <Ich habe das Gefühl, dass es auf diesem Markt mehr gibt, als wir wissen. Fragen Sie nach einer angemessenen Beratung, bevor Sie in diesen ziemlich komplizierten Markt investieren. Ich habe über 9,2 BTC gemacht, als ich in nur wenigen Wochen mit Cischke Kevin Analysis bei 1,5 BTC angefangen habe, seine Strategie ist so zufriedenstellend. Die Dinge könnten schlimmer werden, also machen Sie einfach den klügeren Schritt.

Reacties zijn gesloten.