Bitcoin naar $28K of $34K? | LUNA CRASH, -90% in een week | +Analyse ETH/ZIL in 2022

laatste update: 12-2022


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een analyse van BTC/ETH/LUNA/ZIL. Deze video wordt in samenwerking gemaakt met Crypto Insiders. Je bereikt ze via de volgende link:
Wil je ook leren traden? Kijk dan naar mijn cursus waarin je van A tot Z leert hoe je kunt handelen.

Of www.debitcoinconsultant.nl

#debitcoinconsultant #Bitcoin #cryptoinsiders

Mijn favoriete beurs voor traden FTX (review):
Betrouwbare, Nederlandse beurs:
Cursussen:
Premium Discord Groep: bit.ly/premium-discord-groep
Bitcoin webshop: bit.ly/bitcoindebuut-webshop

0:00 Intro & nieuws
3:05 SP500
4:26 Onchain data
4:58 BTC
9:01 ETH
9:28 LUNA
13:07 ZIL

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

25 gedachten over “Bitcoin naar $28K of $34K? | LUNA CRASH, -90% in een week | +Analyse ETH/ZIL in 2022”

 1. Beste John,
  Een vraagje wat ik zelf wil doen en niet op jou aanraden😉 Zou JIJ NU iets Luna kopen want ik heb namelijk nooit Luna gehad en misschien nu een kans?

 2. Misschien moeten mensen minder naar lijntjes kijken😂 Zo blijft het maar dalen, omdat mensen nu geld eruit halen als t dreigt te dalen, waardoor het indd naar beneden uitbreekt en alle andere mensen ook weer hun verlies nemen op bepaald bedrag. Heb er niet zoveel verstand van, maar lijkt beetje vicieuze cirkel zo

 3. SINCE EVER HAVE MEET HIM ,MY ENTIRE LIVE’S AS NOT BEEN SAMETHING AGAIN WITH HE’S GREAT SOFTWARE THAT MINE BTC…

 4. SINCE EVER HAVE MEET HIM ,MY ENTIRE LIVE’S AS NOT BEEN SAMETHING AGAIN WITH HE’S GREAT SOFTWARE THAT MINE BTC…

 5. Thanks voor je video, het is goed te volgen en mooi met technische analyses onderbouwd!

  Wat me nog even onduidelijk is: verwacht jij een bounce naar ca 36k en vervolgens weer een nieuwe low naar 24k?

 6. Abonneer op het belicoontje door op het belicoontje te klikken. Nice one John! 😉

 7. Hoelaat is die CPI meeting? En waar kan ik als eerste lezen wat de cijfers zijn?

 8. Hopla, koffie derbij. Thanks TheBTCC weer lekker nuchter en helder!

 9. "Little minds are tamed and subdued by misfortune; but great minds rise above it." –Washington Irving

 10. Goedemorgen John, Bitcoin ziet er goed uit! De dollar daalt, ik zeg WAGMI

 11. allemaal hebben ze deze klote pinda geloofd 🤣🤣🤣 ik vind het echt zo erg voor mensen. deze man. op 1 dag loopt hij niet meer veilig over straat. en ik weet dat hij toch wel deze comment delete. maar 1 ding is dan zeker. je hebt het gelezen

 12. Heb je er enig vertrouwen in dat Luna een bounce terug kan maken richting die 20 dollar, of is het een verloren zaak?

 13. "Try not to become a person of success, but rather try to become a person of value." –Albert Einstein

 14. Crypto is vanaf nu out off the box. €.10K gaat gebeuren voor bitcoin, de rest wordt niks tot bijna meer niks waard. Het grote spel is begonnen.

 15. <geweldige post Zeer gedetailleerde en beknopte video die je hebt gepost, hou van je inhoud. Het is grappig hoe sommige mensen het nog steeds doen. <Geweldige post Zeer gedetailleerde en beknopte video die je hebt gepost maat, hou van je inhoud. Het is grappig hoe sommige mensen nog steeds niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven veranderen. Degenen die er tegen zijn, hebben het vandaag moeilijk. Hoewel ik vanuit het perspectief van een handelaar geloof dat we echt meer experts op dit gebied nodig hebben om nieuwkomers/investeerders te informeren over hoe de gemeenschap werkt, fluctueert de prijs van BTC de laatste tijd, wat betekent dat de tijd van de markt is als dit het geval is. bearish of bullish, deze onzekerheid drijft de meeste handelaren weg en dwingt investeerders om vast te houden. Ik zou zeggen dat het totaal verkeerd is om gewoon achterover te leunen en te wachten, misschien een paar. Zoek als belegger manieren om te groeien en vraag om meer munten. Dit zou ons belangrijkste doel moeten zijn om winst te maken. Het hangt allemaal af van het patroon dat u verhandelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 2 BTC en verzamelde meer dan 4,5 BTC in slechts 4 weken met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, de heer Roy Colter. De methoden zijn eersteklas en winstgevend en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd via Telegram [Roycolter] en WhatsApp [✙13108531738].

Reacties zijn gesloten.