Bitcoin mining verbod China: wat doet dit met koers op lange termijn? | BTC Nieuws vandaag | #442

laatste update: 08-2022


Goed nieuws: in Duitsland kunnen institutionele investeerders nog makkelijker in bitcoin investeren. Ook kijken we naar een speciale indicator: de hash ribbons. Wat voor invloed heeft de beslissing van China op de bitcoin koers? Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:30 CMC
04:00 Difficulty adjustment & hashrate
07:10 Duitsland mag op grote schaal gaan investeren in crypto
08:05 BTC
15:25 ETH
17:10 DXY
17:47 XAU
18:50 AEX
19:42 DJI
20:10 COIN
20:45 GME
21:06 AMC
21:45 USOIL
22:26 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

14 gedachten over “Bitcoin mining verbod China: wat doet dit met koers op lange termijn? | BTC Nieuws vandaag | #442”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Ik hoor louter goede berichten over cardano. Ben ik nog op tijd om in te stappen ? Gr. Robin

  3. BITCOIN MINING SOFTWARE IS 100% PROFITABLE DEALING WITH HACKERLULZSEC ON TELEGRAM APP MY LIFE TOTALLY CHANGED DURING THIS PANDEMIC OF MINING WITH THEIR LEGITIMATE WORKING SOFTWARE THANK YOU SIR FOR THE 0.5BTC ON MY WALLET.

Reacties zijn gesloten.