Bitcoin kopen? in 2023

laatste update: 10-2023


Moet je nu Bitcoin kopen? In deze video laat ik zien op welke manier ik Bitcoin en vier andere cryptomunten heb gekocht. Bitcoin is de afgelopen maanden fors gestegen, ook de andere cryptomunten laten deze stijging zien. Bitcoin kun je via verschillende exchanges kopen, in deze video laat ik je zien via welk platform ik Bitcoin, Litecoin, Ripple, Bitcoin Cash en Ethereum kan kopen.

Verder bestaat de ledenservice nu zes maanden! Het resultaat is 63 trades met gemiddeld 7,02% rendement per trade. Om dat te vieren kun je tot het eind van het jaar lid worden voor maar €12,50 per maand (icm een jaarabonnement).
Wil je lid worden? Doe dit voor 1 januari en profiteer van deze lage prijs!
Lid worden kan via:

Bekijk alle aandelen analyses:

Bekijk alle beurs analyses:


Zit je ook op Bux? Word dan lid van het kanaal van Freedomfund beleggen via de kanaalpagina’s. Hier bespreken ik dagelijks de markten, doe ik live trades en kun je me vinden voor het beantwoorden van vragen.

Beleggingsboeken die ik aanraad:
Beleggen in aandelen voor dummies:
Beleggen met technische analyse:

AD-Affiliate links
——

Like mij op Facebook: www.facebook.com/freedomfundbeleggen
En volg op Instagram: www.instagram.com/freedomfundbeleggen

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

Ik gebruik soms affiliate links, hierdoor krijg ik een kleine commissie al je iets bestelt via mijn link. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij bij het creeëren van meer content.

3 gedachten over “Bitcoin kopen? in 2023”

  1. Kan je nog niet leven van je aandelen als je al jaren een flink rendement behaald moet dat toch al mogelijk zijn

  2. Goede video, een van de weinige realistische analyses over Bitcoin en crypto. 50k klinkt als een mooie realistische target

Reacties zijn gesloten.