Bitcoin kopen! Strategie 2021 in 2023

laatste update: 03-2023


Aanmelden op Bux Crypto en profiteren van de tijdelijke actie? Een welkomstbonus van tien euro!! Kijk hieronder voor meer informatie:

AD-referral: wij ontvangen beide €10,- via deze link, win-win!

De vorig video’s over bux crypto zie je hier:
Bux-C review:
Bux Token:

Het is weer tijd voor een update van mijn cryptoposities op het handelsplatform Bux Crypto. Via dit platform heb ik vorige maand Bitcoin, Litecoin en Bitcoin Cash gekocht. De koersen zijn fors gedaald. En de vraag is of Bitcoin binnenkort weer nieuwe all time highs gaat laten zien. Mocht dit het geval zijn dan zullen de koersen van de andere munten ook fors stijgen. Wat is nu de beste strategie als je wilt beginnen met investeren in 2021? Ik kijk in deze video naar de koersgrafieken van de meest bekende munten en vertel je hoe ik te werk ga mochten de koersen verder omlaag gaan. Ook vertel ik je wat mijn strategie is op het moment dat we gaan crashen. Bitcoin staat erom bekend dat het hard omhoog gaat en vervolgens ook hard omlaag gaat. Kijk en gebruik dit als aanvulling op je eigen strategie.

Beleggingsboeken die ik aanraad:
Beleggen in aandelen voor dummies:
Beleggen met technische analyse:

AD-Affiliate links
——

Like mij op Facebook: www.facebook.com/freedomfundbeleggen
En volg op Instagram: www.instagram.com/freedomfundbeleggen

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

Ik gebruik soms affiliate links, hierdoor krijg ik een kleine commissie al je iets bestelt via mijn link. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij bij het creeëren van meer content.

3 gedachten over “Bitcoin kopen! Strategie 2021 in 2023”

 1. Ik krijg toch wel een beetje zweet in de bilnaad van dit filmpje. Net 2 weken terug ingestapt in BTC met het idee dat het wel eens de 50k kan aantikken. Terug naar de 18k of eronder is erg pijnlijk. Ik hou de vlaggestok in de gaten en dan desnoods een extra positie nemen om en nabij de 20k. Spannend!

 2. Leuke video! BUX Crypto heeft geen app zoals BUX Zero zover ik kan zien ofwel? 🤔

 3. Fijne heldere video's.

  Misschien wel even een update toevoegen aan je omschrijving of plaatje invoegen in de video over het volgende:
  – Currently you can only buy BUX with Bitcoin. This means you'll have to buy Bitcoin (BTC) first in order to be able to buy BUX.

  Bovenstaande komt uit de FAQ op de website onder het kopje:
  – How do I buy BUX Tokens (BUX)?

Reacties zijn gesloten.