Bitcoin kopen en verkopen, een wallet maken: zo werkt het!

laatste update: 05-2022


Bitcoin kopen en verkopen is niet moeilijk, maar er zijn een paar dingen waarmee je rekening wilt houden. In deze video zie je welke dingen dat zijn en zie je hoe je Bitcoin koopt en verkoopt. Ook zie je hoe je je Bitcoin (en andere cryptomunten) kunt bewaren in een (gratis) wallet.

TIP 1: koop (en verkoop) vanaf nu je Bitcoin via Bitvavo. Word lid via deze link en betaal een week lang geen commissie:

TIP 2: meer informatie en een checklist vind je op

TIP 3: word NU lid van de CryptoCoiners Chat-groep en praat mee over alles wat met Bitcoin en crypto te maken heeft.

Vond je deze video interessant? LIKE hem dan alsjeblieft even op YouTube. En… abonneer je en druk op de ‘bel’ om te weten wanneer er een nieuwe video is!

10% korting op je trades met Binance? www.cryptocoiners.nl/binance

Praat mee, stel vragen enz.:

Wil je leren traden? Begin dan met deze video: www.cryptocoiners.nl/traden-met-bitcoin-video

Veilig leren traden?

VOLG ONS!
Twitter:
Nieuwsbrief:
Podcast:

Net begonnen met Bitcoin en crypto en op zoek naar een starterscursus? s

30 gedachten over “Bitcoin kopen en verkopen, een wallet maken: zo werkt het!”

 1. UITKIJKEN VOOR OPLICHTERS Heel Leerzaam, Bij het zoeken van je site kwam ik dus de verkeerde site tegen met bijna
  dezelfde naam, zeg maar zonder de HTTPs ervoor. Je benoemd het al in deze video, kijk uit. Klopt

 2. ik heb begrepen dat als je in een ICO wilt instappen er een hardware wallet wordt geadviseerd om te gebruiken. Zou je hiervoor ook jaxx aanraden of juist niet?

 3. Ik heb een vraagje, zelf heb ik namelijk cardano gekocht via litebit. Alleen wil ik nu mijn eigen wallet aanmaken, heeft jaxx Libity ook een cardano chain? Groetjesss

 4. Hi Roelf, zou je ook kunnen laten zien hoe je vanuit Binance crypto kan verplaatsen naar je wallet Jaxx?

 5. Beste Roelf,
  Bedankt voor deze leerzame video.
  Ik heb inmiddels al een Bitvavo account en wat munten gekocht.

  Ik wil graag op Bitvavo leren daytraden.
  Zou jij een video willen maken voor ons hoe we de indicators kunnen instellen en op de exchange van bitvavo kunnen daytraden.
  Alvast bedankt voor je vele mooie video's, ga zo door a.u.b.

  Gr. Hennie

 6. goedendag! ik denk dat dit inmiddels niet meer de beste manier is om bitcoin over te maken omdat je nu 10 euro aan transactiekosten betaalt bij bitvavo

 7. heldere film over bitvavo, ik was me al een het ergeren dat de layouts wel opgeslagen kunnen worden maar niet opnieuw geladen dus steeds weer opnieuw de indicators er in zetten.
  nu nog opzoek naar hoe je de limit order en stop orders kunt gebruiken.

 8. Hoi Roelf, Ik probeer via Bitvavo mijn BTC in een papieren wallet te zetten, echter Bitvavo vraagt om verificatie van het adres middels een schermopname/overname van mijn pc. Hoe kan ik dit op een veilige manier doen?

 9. Dank voor dit leerzame filmpje! Maar als ik bij wijze van test bitcoin ter waarde van 50 euro van Bitvavo naar mijn nieuwe Jaxx-wallet wil overmaken, vraagt Bitvavo een fee van maar liefst € 18,12. Dat is een gigantisch verschil met de 70 cent uit het filmpje. Zijn ze in anderhalf jaar zoveel duurder geworden of doe ik iets fout?

 10. Weer een prima video voor een beginner. Er komt al met al nogal wat voor kijken om het goed te doen. Ben dan ook zeer gesteld geraakt op dit kanaal en de prima en rustige uitleg. SUPER!!! Maar nog wel een keer extra aan me voorbij laten gaan.

 11. Hallo Roelf, is het zo dat je iedere keer als je wilt kopen of verkopen, je de crypto's vanaf je (bijv.) Jaxx wallet naar binance moet sturen en als je klaar bent weer terug naar je wallet? i.v.m. de veiligheid?

 12. Ik heb geen smartphone en PC heeft geen camera. Bij 4 partijen geregistreerd bij Bitvavo lukt het niet en ze werken ook niet mee aan oplossing. Niet geschikt voor senioren zonder smartphone.

 13. Gisteren begonnen met opzoeken en kwam haast meteen op jouw kanaal. Heel veel interesse, want ben nog volledig onbekend met alles wat met bit- alt en andere coins te maken heeft. Ik hoop via deze weg al een en ander op te steken! Je legt het alvast goed uit.

 14. Toen ik een Binance account wilde aanmaken, werd het afgekeurd en moest ik een k
  opie maken van een officieel document bv. rekening water, telefoon. Deze rekeningen staan echter allemaal op naam van mijn vriend (samenwonend). Toen ik een foto doorstuurde van de laatste MasterCard afrekening (op mijn naam en adres) werd het ook afgekeurd. Dan nog een foto doorgestuurd van een belastingbrief op mijn naam enz. Telkens wordt mijn toegang geweigerd. Heeft iemand tips wat ik nog kan doen om toch toegelaten te worden ?

 15. ik heb een vrag over deze uitleg. Ik heb problemen om me te registreren bij binance en daarom dacht ik, ik kan toch ook alles doen via bitvavo? Dan heb ik toch ook niet echt Jaxx Liberty nodig? Bitvavo is toch ook een wallet? Ik hoor graag of mijn gedachten juist zijn. Dank

Reacties zijn gesloten.