BITCOIN KOERS FRACTAL: dit gebeurde er de vorige keer… in 2022

laatste update: 07-2022


Vandaag kijken we naar een bitcoin fractal: een stukje prijsactie dat eerder voorbij is gekomen. Hoe mag ik jou verder helpen?

Een maand geleden bekijken we prijsactie met technische analyse van bitcoin en zagen we een fractal. Wat is een fractal? Wat kan er nu gebeuren?

Bronnen:

Bitcoin bereikt mijlpaal, maar koers zakt weer naar support

👉 Je vindt alle links op Hier kun je leren beleggen, een hoger rendement behalen, je toekomstig vermogen berekenen en nog veel meer!

🎯 Wil je meer weten over mijn missie en wil je erachter komen hoe jij een bijdrage kunt leveren? Ga dan naar

📓 Beginnen met beleggen? Download mijn gratis e-book om meteen te beginnen, via

📈 Wil je een hoger rendement behalen? Neem dan eens een kijkje bij mijn gratis online masterclass via

👑 Als je onze gratis Discord-community wilt joinen, ga dan naar

💲 Wil je rente krijgen op je crypto EN een bonus van maximaal $250 via BlockFi? Dan heb ik een referral link voor je. Als je een account maakt met deze link, krijg ik 0,5% van de hoeveelheid geld die je aan je account toevoegt in de eerste 30 dagen nadat je een account hebt gemaakt.

DISCLAIMER
Nesami maakt deze video alleen voor informatieve doeleinden. De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of ander advies. De informatie is van algemene aard en houdt geen rekening met jouw specifieke omstandigheden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afwegen van de voor- en nadelen van het gebruik van de informatie in deze video. Nesami kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door een beslissing die je hebt gemaakt op basis van de informatie in deze video.

Tags: bitcoin technische analyse, bitcoin koers, bitcoin fractal, fractal technische analyse, bitcoin prijsdoel, bitcoin consolidatie, consolidatie technische analyse, bitcoin support, bitcoin mining

Hashtags: #bitcoin #fractal #technischeanalyse #crypto

❤️ PS: vind je deze content leuk? Vergeet dan niet om je te abonneren!
1

3 gedachten over “BITCOIN KOERS FRACTAL: dit gebeurde er de vorige keer… in 2022”

  1. Wat een heldere analyse! Erg prettig en duidelijk uitgelegd. Kan me goed in je analyse vinden. Zelf verwacht ik dat deze beweging omhoog een retrace zal zijn en dat BTC hierna weer omlaag gaat. Daarna wellicht nog een keer een push omhoog maar niet meer boven de 57-62k.

  2. Bedankt voor jouw visie Wiebe. Er wordt inderdaad veel gesproken over deze fractal. Laten we hopen dat het uitkomt !

Reacties zijn gesloten.