Bitcoin koers analyse 27 januari 2020 | Crypto Insiders

laatste update: 03-2023


Goedemorgen! Vandaag een speciale update. Technische analyse (TA) moet vandaag even overboord gegooid worden. Er is een groot verschil ten opzichte van de situatie rond het coronavirus. De AEX zou weleens met een flinke klapper omlaag kunnen openen. Als er daarnaast meer paniek ontstaat zou dit gevolgen kunnen hebben voor alle markten. Tot dusver reageert bitcoin goed en zou de globale onrust een trigger kunnen zijn voor een grote impuls. Daarom wil ik jullie met klem verzoeken de situatie omtrent het coronavirus goed in de gaten te houden.

Bitcoin is succesvol door de 4-uurs 50 dagen moving average (MA) gebroken op $8.550. De volgende horde is nu $8.600-$8.700. Maar zoals gezegd: de gehele markt kan opgeschud worden vandaag!

Bitcoin koers analyse 27 januari 2020 | Crypto Insiders

Elke doordeweekse dag een bitcoin koers analyse ontvangen? Meld je dan aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen op onze meest exclusieve content. Surf daarvoor naar

Twitter:
Facebook:
LinkedIn:
Telegram:

#bitcoin #BTC #koers #analyse #crypto #cryptocurrency

2 gedachten over “Bitcoin koers analyse 27 januari 2020 | Crypto Insiders”

  1. Bitcoin is niks waard. Ik zal het je uitleggen waarom. Ik heb nu een coin genaamd X coin. Ik heb een max capaciteit van 1000 coins. Ik bezit ze alle 1000. Wat is mijn coin waard? Niks… Tenzij ik de mensen kan overtuigen dat het waarde heeft zodat zij mij iets van waarde geven voor mijn waardeloze coin. (Waarde in dit geval, geld.) Ik koppel er een "mine" functie aan zodat de waarde fictief is gecreëerd om zo mijn coins een start van waarde te geven, een kleine kickstart is nodig (stroom kosten, is waarde van coin). Hierna begin ik mijn coin te pushen met fake news, fiat vervanger, million per coin, hodle, je kent het wel. Dit zorgt er voor dat mensen nog meer waarde aan geven (emotionele waarde). Uiteindelijk is mijn coin alsnog €0 waard. Want een fiat er aan koppelen is dom, het enige wat mijn coin waard is emotionele waarde. Daarom fluctueert de prijs, mensen zijn niet monotone, als we allemaal robots waren zonder emotie dan had de Bitcoin 1 vaste prijs, namelijk €0

Reacties zijn gesloten.