BITCOIN KOERS $39.000 TECHNISCHE ANALYSE W/WIEBE VAN NESAMI.COM in 2022

laatste update: 09-2022


BITCOIN KOERS $39.000 TECHNISCHE ANALYSE W/WIEBE VAN NESAMI.COM

In deze video gaan we het hebben over het prijsverloop van Bitcoin. Toen we deze video maakten stond de prijs van Bitcoin op de 39.000 Dollar. Wat de prijs in de toekomst zal zijn kan niemand voorspellen. Echter kan je wel door middel van technische analyse kijken hoe Bitcoin ervoor staat en dat doen we deze video ook. Met behulp van tradingvieuw kunnen we de technische analyse goed uitvoeren. Vandaag is Wiebe te gast bij ons en hij legt de technische analyse van bitcoin fijnweg uit aan mij en de kijkers.

Site van Wiebe :
Instagram Account van Wiebe :

Maak Hieronder een account aan bij DEGIRO (AANBEVOLEN)

Op dit kanaal wil ik mensen helpen bij het beleggen. Of je nou net begint met beleggen of dat je al veel ervaring hebt als het gaat om beleggen. Ik beleg zelf in aandelen en in Crypto op dit moment dus zal ik ook beide onderwerpen behandelen in mijn video’s. Verder zal ik het ook hebben over Goud en zilver dit zijn beide interessante onderwerpen waar veel over te vertellen valt.

Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

Ignore #Bitcoin #Investeren #Beleggen

1 gedachte over “BITCOIN KOERS $39.000 TECHNISCHE ANALYSE W/WIEBE VAN NESAMI.COM in 2022”

  1. Awesome, leuk dat ik even mocht aanschuiven, dank je wel Christian!

Reacties zijn gesloten.